2777
2789
عنوان

خانم هایی که قصد بارداری دارن

579 بازدید | 19 پست

خواهشا یه شش ماه یا یکسال قبل بارداری تغذیتون درست کنید.. . با تغذیه فست فود و فریزری  غذا بیرون  غذاهای کارخونه ای  نمیشه بچه دار شد.

ورزش کنید. 

. اینقدر  آمار افسردگیه  طی بارداری و بعد بار داری زیاد شده.  واقعا دارن زجر میکشن. 

. با یه ماه  تغذیه خوب نمیشه قوی شد. حداقل 6ماه زمان لازم داری. 

. شما که کم خونی داری. اعصابت ضعیفه وسواسی داری.   زود رنجی. تند تند سرما میخوری  ریزش مو داری.......... مستعد هستی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزان شما تو بارداری پشت درد و پشت گردنتون درد میکرد؟سردرد هم داشتین؟

دارم میمیرم از دردش ولی امروز ارومه چپم درد می گرفت امروز نیست 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
جالبه نمیدونستم بارداری پشت درد هم داره

والا میگن داره مو در میاره من نمی دونم اینقدر درد کشیدم باید یک گلوله مو به دنیا بیارم الکی میگن 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
شور نشاط زندگی نداشتن . زود رنجی وسواسی فکری . ایراد آدمهای ایرادی. لجباز.   بی اراده. غمگین تو ...

مرسی عزیزم یک عمریه پس افسردم