2777
2789
عنوان

واکسن 4 ماهگی و تب

76 بازدید | 10 پست

سلام

سه رور پیش واکسن 4 ماهگی پسرمو زدم

روز اول اصلا تب نکرد

از دیروز بدنش گرم میشه مداوم و دمای بدنش 36.8 یا 37 دیشب 37.4 هم بود. این طبیعیه بعد سه روز؟

نیاز نیست دکتر ببرم

البته الان دو روزش تکمیل شده وارد روز سوم شده

نه عزیزم طبیعیه یکم واکسن ۴ ماهکی سنگینه دختر منم تا ۴روز همینجوری بود و منم تبشو کنترل میکروم

من خیلی میترسم عفونت باشه

اخه برای تولدش که بیمارستان بودم یه خانمه پسرش همین طور بود اورد گفتن عفونته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی میترسم عفونت باشه اخه برای تولدش که بیمارستان بودم یه خانمه پسرش همین طور بود اورد گفتن عفو ...

نه عزیزم نترس...ب این چرتو پرتام فکر نکن تا فردا هم صبر کن دمای روی ۳۶ طبیعیه زیاد حساس نباش اگر بازم روی ۳۷ بود حالا برای راحت شدن خیالت یه دکتر ببرش

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
نه عزیزم نترس...ب این چرتو پرتام فکر نکن تا فردا هم صبر کن دمای روی ۳۶ طبیعیه زیاد حساس نباش اگر باز ...

ممنون کلا چه دمای بدنی طبیعیه؟

راستی تایپیکتون رو خوندم هنوز مدفوع فرزندتون سبزه،

برا پسر منم سبز با دونه های زرده دکترش گفت اشکال نداره

نگران نباش ۳۷ دمای طبیعی

واکسن چهارماهگی سنگینه پسر من برا هیچکدومشون تب وگریه نکرد اما برا ۴ماهگی یک ساعت مداوم فقط جیغ میزد واروم نمیشد دردش بجونم😘خداروشکر دیگه واکسن نداره تا یکسالگی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
نگران نباش ۳۷ دمای طبیعی واکسن چهارماهگی سنگینه پسر من برا هیچکدومشون تب وگریه نکرد اما برا ۴ماهگی ...

اره پسر منم همین بود مامانم زرده تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط کرد گذاشتم رو پاش کلا دردش اروم شد ولی تورم و تبش مونده

اره پسر منم همین بود مامانم زرده تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط کرد گذاشتم رو پاش کلا دردش اروم شد ولی ...

نگران نباش عزیزم  همش میگذره فقط دما بدنش چک کن ۳۷ ونیم شد لباساش کم کن بیشتر شد پاشویه کن عرق کاسنی عالیه پا وزیر بغل وسینه ش خیس کنی سریع دما میاره پایین.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ممنون کلا چه دمای بدنی طبیعیه؟ راستی تایپیکتون رو خوندم هنوز مدفوع فرزندتون سبزه، برا پسر منم سبز ...

۳۶ خوبع

والا برای من بخاطر آهن شیرش بود الان شیرشو عوض کردم مدفوعش دوباره زرد شرع

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی