2777
2789

خانوما من احتمالا مجبورم از شهرخودم بیام تهران برای سزارین الان ۳۷هفته ۳روزم دکترم گفت دیره برو دیگه

حالا اگه بیام بیمارستان خصوصی بهم وقت میدن واسه عمل یاحتماباید ازقبل پرونده تشکیل میدادم؟؟

کدوم بیمارستان خصوصی بیمه تامین اجتماعی هم قبول میکنه؟

خانوماتوروخدا نخونیدو بریداگه جواب یدونشم میدونید بهم بگید

👪

بنظرم بیمارستان یاس (میرزا کوچک خان قدیم) خوبه

با بیمه هزینشم زیاد نمیشه

شرایطتون باید بیمارستان بررسی کنه

ولی چون مخصوص زنان و زایمانه فکر کنم قبول میکنه

بیمارستان خوبیه امکاناتشم عالیه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
بنظرم بیمارستان یاس (میرزا کوچک خان قدیم) خوبه با بیمه هزینشم زیاد نمیشه شرایطتون باید بیمارستان ب ...

مرسی عزیزم سزارین اختیاری انجام میدن دیگه آره؟من این همه راه رو بخاطراین مجبورم برم ک مشکلی ندارم شهرخودم سزارینم نمیکنن😔

👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بيمارستان مادران زايمان كردم ، با دفترچه تامين اجتماعي تقريبا يكسال پيش 4200 شد تلفنش رو ميزارم  بقيش رو ميشه زنگ بزني از بيمارستان بپرسي

88751414 ، 88751477:تلفن
تهران ، خیابان شهيد بهشتي ، ميدان تختي ، خیابان شهید خلیل حسینی، کوچه آریا وطنی، بیمارستان مادران:

اول انسانيت 
مرسی عزیزم سزارین اختیاری انجام میدن دیگه آره؟من این همه راه رو بخاطراین مجبورم برم ک مشکلی ندارم شه ...

نمیدونم والا

وقتی به لطف خدا مشکلی نداری چرا سزارین آخه

تورو خدا برو ببین بعد از زایمان چ درد و خونریزی دارن و چ بلایی سرشون میاد بعد تصمیم بگیر

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
نمیدونم والا وقتی به لطف خدا مشکلی نداری چرا سزارین آخه تورو خدا برو ببین بعد از زایمان چ درد و خو ...

نمیتونم طبیعی میترسم من دکترمم بهم گفت فشارخون غلظت خون داری رحمت جمع نمیشه سز کنی خطرداره برات ولی باز دارم این خطرو بجون میخرم ک فقط به طبیعی فکرنکنم

👪