2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

124 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من و شوهرم طبق معمول بحثمون شد. از شب یلدا تا الان هیچ حرفی با من نمیزنه. قهره کامل. نگاهمم نمیکنه. من غذا براش میبرم توی اتاق. روزای اول غذا نمیخورد دیکه بردم براش. سه بارم رفتم سمتش بغلش کردم شوخی کردم اما اون با ناراحتی و کینه عجیبی منو پس میزنه و میره بیرون. امروز ده روز شد. ب نظرتون چیکار کنم. نه پولی بهم میده ی ذره برم بیرون یا خونه مامانم نه محبتی نه حرفی باهام میزنه صبح تا شب توی خونه ام عصرهم ک میاد میرع ی راست توی اتاق و بعدم ساعت نه میخوابه. 

حتما چیز مهمی بوده که اینقدر ناراحته؟

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕

دیگه تلاشتو کردی

محلش نذار 🖐

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم پتو مسافرتی انداخته و روی فرش دستبافتم خوابیده دیگه جند بار ک منت کشی کردم جواب نداد و چهرشو عبوس کرد من براش شب سوم تشک و پتوی نو بردم. شامم براش بردم هیچی نمیخورد. چیزی با پیام میگم بخره ولی خوب جواب نمیده اولم ک میومد سلامش میکردم اونم دیدم جواب نمیده نکردم. خانوادم فهمیدن میگن بسکه تو لوسش کردی و نرو سمتش بری بدتر میشه. کسی ک از خداش بود زنش بشم و باورش نمیشد الان طاقچه بالا گذاشته. 

مهر میبره توی اتاق نماز میخونه. ک من توی خونم چشمش ب من نخوره. ببینید دعوا حق با من بود ولی الان یکاری کرده ک ب سرم زده بود بهش توی واتساپ بگم نه من اشتباه کردم تو فلان کارو نکردی و ببخشید سوتفاهم شده و پیش خودم گفتم اگه هم جواب نداد و بازم غد گری کرد بهش بگم یا تموم کن قهرتو یا جداشو اخه نمیدونید از مرد سر کوچه هم غریبه تر شده

شما هم از این ب بعد محل نزار بهش  شامو هم نبر براش تو اتاق  گشنش باشه خودش میاد واسه خود ...

بیرون هیچی نمیخوره مطمنم. از این مرد خوش اخلاقا ک زن قاطی شه هم نیست ک بگم زیر سرش بلند شده و ...  اره حس بدی بهمدارم دست داد جند روزه غذا میبرم عین ارباب نشسته نه تشکری نه ظرفشو بیاره ی قافه ای گرفته ک حد نداره

تا کی نکنه قهر ابدی بشه 

نه بابا مردا عین بچه هان

هرچی دنبالش باشی دور برش میداره

به محض اینکه حس کنه سرد شدی دنبالت میاد

بازی روزگاره خواهرم

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
بیرون هیچی نمیخوره مطمنم. از این مرد خوش اخلاقا ک زن قاطی شه هم نیست ک بگم زیر سرش بلند شده و ...&nb ...

عزیزم شما تمام‌تلاش خودتو کردی

از این ب بعد نمیگم بی احترامی کن یا زیاده روی کنا فقط یکم از میزان توجهتو کم کن 

نمیخاد منت کشی کنی یا تند تند براش امکانات فراهم کنی

نه بابا مردا عین بچه هان هرچی دنبالش باشی دور برش میداره به محض اینکه حس کنه سرد شدی دنبالت میاد ...

عزیزم این با همه فرق داره. من دلمدمیخواد فردا صبح تا شب برم خونه مادرم خسته شدم ی کرایه ندارم.  

عزیزم شما تمام‌تلاش خودتو کردی از این ب بعد نمیگم بی احترامی کن یا زیاده روی کنا فقط یکم از میزان ت ...

چ جوری سرد نشون بدم وقتی اسنا ی خانواده ای دارن ک وقتی باهم خوبن سرد و خشکن. من وقتی عروسشون شدم بقران فک میکردم باهم قهرن همش میگقتم این با اوندقهره این حسوده و ... دیدم نه عادی این شکلن ی خانواده خسک انوقت شوهر حشک من چ جوری سردی منو میفهمه کسی ک  ی بارم نشده بگه موهات یا لباست بهم ریختس یا اخل محبت و این توجها باشه چ جوری برا همچنی مردی سردی نشون بدم.