2777
2789
عنوان

شوهرم و خانوادش هر چي تو اين چند سال توي دلشون بود امشب بارم كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 74 پست
ببین کار همسرت که خیلی بد بوده  ولی از طرفی چقدر هر سری گله گذاری کردی که به ستوه اومده

من عيب خودمو قبول دارم ولي شوهرمم هزار و يك عيب داره بايد برم جلو همه جار بزنم؟

تقصيرم اينه كه به شوهرم به چشم يه رفيق نگاه كردمو حرفاي دلمو بهش ميزدم...

دقیقا مثل من من الان ۴ ماهه زایمان کردم اصلا هیچ کدوم نیومدن نوشونو ببینن خیلی بیشعورو عوضین خدا ازشون نگذره الهی شوهرم همیشه باعث شد خانوادش ب من بی احترامی کردن مقصر شوهرامونه اینا تقصیر ندارن مرد که پشت زنش نباشه هر اشغالی به خودش اجازه بی احترامی میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل من من الان ۴ ماهه زایمان کردم اصلا هیچ کدوم نیومدن نوشونو ببینن خیلی بیشعورو عوضین خدا ازش ...

متنفرم ازش...

دلم ميخواد منم برم پيش بابام سير تا پياز گندكارياشو بگم تا بفهمه چه حاليم

من خيلي تنهام خيلي...

متنفرم ازش... دلم ميخواد منم برم پيش بابام سير تا پياز گندكارياشو بگم تا بفهمه چه حاليم من خيلي تن ...

خیلی بده ادم گیر یه شوهر بچه ننه بیوفته دقیقا منم مثل توام تا به شوهرم میگم بالا چشمت ابروعه قهر میکنه میزاره میره خونه مادرش گوشیشم دیگه جواب نمیده انگار ن انگار زن داره یه بار ۳ ماه موند خونه مادرش یه زنگم بهم نزد هر چیم زنگ میزدم جواب نمیداد خانوادشم از خدا خواستن 

عزیزم ناراحت نشوها ولی شماهم یه مقدار مقصری الانم چون تازه از فضای اون دعوا اومدی خونه یکم حرص و عصبی هستی ولی منم قبلاهمین مشکل رواشتم ولی الان خیلی درست شده ماعا بایداول ازخودمون شروع کنیم اول ازهمه خودت رو بذار جای همسرت اگه میومدوهمش قر میزد سرت و میگفت خانوادت این کاروکردن اون کارو کردن نتراحت نمیشدی دوم اینکه وقتی خانواده همسرت رو مثل خانواده خودت ببینی دیگه حرفاشون برات سنگین تلقی نمیشه و رابطه دوستی باهاشون ایجادمیکنی و وقتی حرفی زدن میتونی به راحتی به همسرت بگی ولی نه با جنگ و دعواکه همسرت هم خسته بشه ازاین رفتارت جوری که بتونه درکت کنه

عزیزم شماباهمسرت مثل رفیق نیستی بلکه همسرت رو قاضی قراردادی و همش دلت میخاد اگه اتفاقیم افتاد فقط طرف شمارو بگیره و رای رو به نفع شمابده ولی این اصلا درست نیست شماهرکاریم کنی اونا خانوادش هستن هرچقدرم هم بدباشن ریشه اش خانوادشه 

عزیزم ناراحت نشوها ولی شماهم یه مقدار مقصری الانم چون تازه از فضای اون دعوا اومدی خونه یکم حرص و عصب ...

دگه نميتونم دوسش داشته باشم كه بخوام تلاشي براي درست كردن خودم بكنم

از چشمم افتاد...

احساس ميكنم دگ هيچي مثل قبل نميشه

عزیزم شماباهمسرت مثل رفیق نیستی بلکه همسرت رو قاضی قراردادی و همش دلت میخاد اگه اتفاقیم افتاد فقط طر ...

نميدونم شايد حق با توئه

ولي بخدا انقدر اذيتم كردن روح و روان و جسمم همه داغون و مريضه

درست شدنش زمان میبره ولی اگه زندگیتو دوست داشته باشی براش وقت میذاری و صمیمیت ایجادمیکنی ولی اگه زندگیت واست مهم نباشه و غرورت ولوس بازیای دوران کودکی و مجردیت برات تو اولویت باشن هیچوقت نمیتونی زندگیتوبستزی ببخشیدکه خیلی روک حرفاموزدم ولی من همین الان عضو نی نی سایت شدم و دلم میخاست این حرفارو به شمابزنم 

عزیزم بزرگش نکن ماها همه مشکل داریم مشکل شماهم چندان کوچیک نیستاولی وقتی اینجا پستش کردی پس یعنی دنبال راه چاره واسه درست شدنش میگردی زنا وقتی پایبندبه زندگی میشن که بدونن شوهرشون مثل کوه پشتشونه ولی متاسفانه همسرشمااین حریم روشکسته وخیلی کار زشت و اشتباهیه همسرتون بزرگترین مقصربین شماوخانوادشه چون تواین مدت که زندگی کردین نتونسته واسطه بین شمابشه مثلا ازشماپیشه خانوادش خوب بگه و وقتی حرفی پیش اومدبهشون بگه که تو چقد خانوادشودوست داری واز نقطه ضعف هات پیششون نگه وهمینطور پیشه شماازخانوادش تعریف کنه و بگه که چقدرعروسشون رو دوست دارن و سیاست ایجادکنه و جلوبره ولی همسرشمااین پایه های زندگیتون رو از اول سست بناکرده

عزیزم بزرگش نکن ماها همه مشکل داریم مشکل شماهم چندان کوچیک نیستاولی وقتی اینجا پستش کردی پس یعنی دنب ...

خيلي بچس شوهرم

يهو داغ ميكنه چرت و پرت ميگه بعدم پشيمون ميشه ولي آبي كه ريخته دگ ريخته...

وای خدای من چه شوهر احمقی من بودم رسیدیم خونه جارو قابلمه هرچی میتونستم انقدر میزدمش بمیره.فزول زبون نفهم هرچی از سر دوستی بهش گفتی رفته گفته.اصلا باهاش صاف نشو اگه نمیخوای جدا شی دیگه براش مرده متحرک باش بروش هرگز نخند.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
بعضي وقتا فك ميكنم اينا از خداشونه زندگي بچشون بهم بريزه

اره اینا فکر میکنن پسره دیگه طلاقم گرفت چیزی نمیشه که مادر شوهرا واسه همین این جورین پیش خودشون میگن دختر نیست که ابرومون بره که پسره واسه همینه این رفتارارو میکنن