2777
2789
عنوان

سوال بیمه ای دارم خواهشا میاین

116 بازدید | 22 پست

ما بیمه تامین اجتماعی داریم الان باردارم میخواستیم آزاد تکمیلی شیم واسه زایمان اگه الان اقدام کنیم شامل زایمان میشه یا نه من الان هفته۱۰ هستم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه

چه بیمه هایی یا اصن از کجا باید اقدام کنیم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

اگه همسرت یا خودت از محل کار بینه تکمیلی تون رد بشه ممکنه قبول کنن 

ولی از این بیمه تکمیلی های انفرادی بخوای بکنی قبول نمیکنن حداقل 9 ماه قبل زایمان باید بیمه باشی تا هزینه ها رو بدن 

ولی پول دارو و ویزیت و بعضی آزمایش ها رو میدن 

چجوری اقدام کنین 🤔 تکی بیمه تکمیلی نمیکننا

آخه میشد یه دوره ای نفری ام ۱۲۰۰بود

نه نمیشه حداقل ده ماه قبل از زایمان باید باشه زنگ بزن بیمه مرکزی راهنماییت میکنن

ای بابا چه بد

سمارشو از کجا بیارم

اگه همسرت یا خودت از محل کار بینه تکمیلی تون رد بشه ممکنه قبول کنن  ولی از این بیمه تکمیلی های ...

آخه چون قبلیا سقط شدن گفتیم دوماه بگذره بعد بیمه کنیم کاش اون موقع تحقیق میکردیم

ممنون دوست عزیز

نه نمیشه. باید کمش ۱۰ ماه بگذره .عاخه حسابش رو بکن بیمه میگه حداقل یه پرداختی به من داشته باشی قبلش . پولی پیش من باشه .اینجوری نمیشه هر کی بفهمه بارداره بره تمثکمیلی بدون هیچ پیش پرداختهای قبلی.بیمه ها زرنگتر از این حرفان

چه بیمه هایی یا اصن از کجا باید اقدام کنیم  

کجاشو نمیدونم ولی ما از طرف کار شوهرم اقدام کردیم یک ماه قبل زایمان کاراشو کردیم  برا زایمان رفتم بیمارستان خصوصی و بعد مدارک بیمارستان رو بردیم بیمه هزینه ها رو پس داد بیمه سینا بود

بچه هام نفس هامـــ♥

[QUOTE=117826430]باید نه الی ده  ماه حداقل قبل زایمان بیمه شده باشی بازم برو دفتر بیمه از خودشون بپرش چون شرایط ...[/QUOTE

ممنون دوست خوبم بابت راهنماییت درسته باید حضوری برم