خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
ی زمانی ک مارا سابوندن با این اهنگ.. الان جدیدترش اومده ک اونا رو بگوش..
سابوند🤣🤣🤣🤣
شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ... فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد... در زلف شب گره بزنم زلف مست را ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ... با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم، با من بخان تا در هوای تو شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊