من این ماه ۹ روزه که تاخیر پریودی دارم و از امروز که روز نهم بود سینه هام حساس شدن و درد گرفتن ولی بی بی چک منفی بوده. ممکنه بی بی چک خطا بزنه؟ چون زمانی که نمونه رو میریزم تمام صفحه صورتی میشه و قسمت کنترل که باید پررنگ باشه صورتی کمرنگه و قسمت T بی بی چک کلا هاله سفید داره اما بعد از چند ساعت که خشک شد هاله صورتی خیلی کمرنگی افتاده بود. کسی تا حالا اینطور بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید چندتا سوال داشتم اول اینکه باید چند روز بگذره تا تست بارداری بزنی؟ دوم از چه زمانی سینه ها ...
بستگی داره لقاح چه زمانی انجام شده باشه، ولی برای اینکه مطمئنتر بشی از سه روز بعد پریودی میشه از بیبی استفاده کرد، ولی آزمایش زودتر نشون میده، سینه ها هم معمولا از همون موقعی که پریودی عقب میفته حساس میشن
عزيزم من روز چهارم تاخيرم بيبي چكم هيچي نشون نداد بعد از يك ساعت يه هاله ي خيييييييلي كمرنگ افتاد ولي سينه هام داشت از جا كنده ميشد روز دوازدهم زدم مثبت شد