2777
2789

سلام

من این ماه ۹ روزه که تاخیر پریودی دارم و از امروز که روز نهم بود سینه هام حساس شدن و درد گرفتن ولی بی بی چک منفی بوده. ممکنه بی بی چک خطا بزنه؟ چون زمانی که نمونه رو میریزم تمام صفحه صورتی میشه و قسمت کنترل که باید پررنگ باشه صورتی کمرنگه و قسمت T بی بی چک کلا هاله سفید داره اما بعد از چند ساعت که خشک شد هاله صورتی خیلی کمرنگی افتاده بود. کسی تا حالا اینطور بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چندتا سوال داشتم اول اینکه باید چند روز بگذره تا تست بارداری بزنی؟ دوم از چه زمانی سینه ها ...

معمولا از دو روز قبل موعد نشون میده تا ۱۲روز بعد موعد در افراد متغیر هست

سینه هم همینطور گاهی برای خیلی ها اصلا درد نداره

ببخشید چندتا سوال داشتم اول اینکه باید چند روز بگذره تا تست بارداری بزنی؟ دوم از چه زمانی سینه ها ...

علایم برای هر کسی یه طوره اصلا نمیشه مقایسه کرد آز خون حتی قبل از موعد هم جواب میده ولی بیبی باید صبر کنی 

من صبح ها حالت تهوع داشتم.

پادردو خستگیم دارم

ترشحمم تخمه مرغی شکله

پریودمم یه روز گذشته از وقتش

گاهی دلدرد میگیرم ولی زود اوکی میشه 

سینه هامم حساس نشدن با این که من پریود شدنی درد میگرفتن ولی الان انگار نه انگار که زمان پریودیمه

بستگی داره لقاح چه زمانی انجام شده باشه، ولی برای اینکه مطمئنتر بشی از سه روز بعد پریودی میشه از بیبی استفاده کرد، ولی آزمایش زودتر نشون میده، سینه ها هم معمولا از همون موقعی که پریودی عقب میفته حساس میشن

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین