2777
2789
عنوان

خواهش میکنم ی لحظه بیاین

251 بازدید | 39 پست

سلام خانوما میشه خواهرانه کمکم کنین 

من یک سال دوماهه عروسی کردم ازخانوادمم دورم تهران زندگی میکنم اوایل ازدواجم خیلی با همسرم مشکل داشتم اصلا هیچ تفاهمی نداشتیم که به مرور زمان بهتر شد تاحدودی اخلاقای همدیگه رو میدونیم ودرک میکنیم 

ازلحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم خونه و ماشین از خودمون داریم و مشکل من این که همسرم چندماه به شددددت گیرداده به بچه دارشدن تقریبا هروزراجب این موضوع بامن حرف میزنه اما دلم راضی نمیشه احساس میکنم میخواد با بچه سر من گرم کنه که بهش کاری نداشته باشم که نگم من اینجاغریبم تنهام و....بااینکه خیلی فاصله نداریم ازشهرخودمون اما من ۶ماهی میشه که خانوادم ندیدم خودش میره اما من نمیبره میترسم بخوادبابچه کلا پاگیربشم خانوادم فراموش کنم خیلی فکر منفی تو سرم میاد واقعا نمیدونم چیکار کنم ‌؟اینم بگم که خودم ۲۰سالمه شوهرم ۲۸

سلام خب بچه دار شو بچه قشنگه. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقت نی نی آوردنتونه دیکه به چی شک میکنی الکی!

بهترین سن رو.دارین جفتتون

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم من۲۱سالگی باردارشدم۲۲زایمان کردم،بنظرم ربطی نداره قرارنیست که بچه دارشدی خانوادتو فراموش کنی برعکس نزدیکترهم میشی وبیشتررفت وآمدمیکنی

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم