2777
2789
ای جان مبارکههههههه😍

فدات گلم

هر چي نياز نداري نخر دورو برت رو شلوغ نكن اصلا 

من كالسكه و كرير و صندلي ماشين لازم نداشتم نخريدم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
وا چخبرتونهههه  چيزاي اضافي نخريد خب ٦٠ تومن مگه جهيزيه س اخه من برا دوقلو حدود ٨ مليون خريد ...

اره بابا با ده تومن معمولی میشه خرید، جو میدن، سرویس خواب تولیدی هست با 3 تومن چهارتومنم میشه خرید

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا با ده تومن معمولی میشه خرید، جو میدن، سرویس خواب تولیدی هست با 3 تومن چهارتومنم میشه خرید

والا توليدي تخت قيمت كردم نوزاد نوجوان يك و نيم 

من كمد ديواري دارم كمدش رو نميخام بگيرم 

دوتا تختشون ميشه ٣ تومن

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
والا توليدي تخت قيمت كردم نوزاد نوجوان يك و نيم  من كمد ديواري دارم كمدش رو نميخام بگيرم  ...

اره دیگه، تولیدیا قیمتاشون خوبه، اونایی که میگن گرونه شرکتیارو میرن قیمت میگیرن که بالای 10 تومنه، بعدم سیسمونی همه چیزش الکی و اضافس، بعضی چیزاش مهمه که اونم قیمتی نمیشه دیگه نهایت 10 تومن

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

سیسمونی رو میتونی خیلی ساده بگیری که با ۳  ۴ تومن جمع میشه ولی خوب تخت و کمد نمیتونی بخری

من خودم یه کمد خریدم و یه تخت کنار مادر و لباس هم تا دلت بخواد خریدم اسبابازی هم در حد معقول تقریبا شد ۸تومن

ولی با مبلغ پایین تر هم میتونی بخری

و اینکه به نظرم اگه تخرانی هستی یه سر به سیسمونی آقا بزرگ بزن قیمتاش عالیه

من خودم واسه پسرم اکثر چیزاش رو کرم قهوه ای خریدم با تم خرس

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است