2777
2789
عنوان

انتخاب رشتهههههه

70 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خیلی سردرگمم کاردانی معماری دارم از دانشگا سما هیچی یاد ندادن هیچ کلیم هزینه کردم بیخود الانم میخوام تغییر رشته بدم کنکور بدم برا هنر دو دل موندم علاقم به بازیگریه ولی خب مطمئنا نمیتونم شغلی داشته باشم موندم چیکار کنم چه رشته ای بخونم ک اینده شغلیم تضمین بشه کسی تجربه ای دارههه کمکم کنید الان چن ماهه میخام درس بخونم این فکرا اصن نمیزاره شروع کنم😞😰 

رشته تو بعدا قشنگ بهش فکر کن اما وقتی انتخابش کردی حسابی درس بخون برا دانشگاه دولتی. ده تا مدرک دیگه هم از سما و غیره بگیری فایده نداره چون مدرکو دارن راحت و بدون کنکور به همه میدن حداقل تو دانشگاههای معتبر تعداد دانشجو کمتره اساتید بیشتر بها میدن فضا علمی تر و اصولی تره. بعدا هم کارفرما میگه خب بین اینهمه دانشگاه غیرانتفاعی و آزاد این یکی یه مزیتی داره حداقل. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته تو بعدا قشنگ بهش فکر کن اما وقتی انتخابش کردی حسابی درس بخون برا دانشگاه دولتی. ده تا مدرک دیگه ...

ابن اشتباه ترین فکریه ک جا افتاده

من هرجا و هروقت واسه کار رفتم نپرسیدن مدرک از چ دانشگاهیه

این کاربری متعلق ب چند نفر است
رشته تو بعدا قشنگ بهش فکر کن اما وقتی انتخابش کردی حسابی درس بخون برا دانشگاه دولتی. ده تا مدرک دیگه ...

درسته تو غیر انتفاعی خوندن اشتباهه محضه وقت و هزینت فقط میره من امسال همینجوری شانسی کنکور انسانی دادم کم خونده بودم فلسفه و حقوق ساری و میبد در اومدم نرفتم اخه میگن اینده شغلی ندارن هیچکدوم

ابن اشتباه ترین فکریه ک جا افتاده من هرجا و هروقت واسه کار رفتم نپرسیدن مدرک از چ دانشگاهیه

آره شاید جمله آخرم همه جا صدق نکنه ولی من زیااد فرق دانشجوهای دولتی و آزادو دیدم خودم هم هردو دانشگاهو تجربه کردم تفاوت سطح آموزشی از زمین تا آسمان است

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
درسته تو غیر انتفاعی خوندن اشتباهه محضه وقت و هزینت فقط میره من امسال همینجوری شانسی کنکور انسانی دا ...

به این میگن هاا کاری نداشته باش فقط علاقه تو پیدا کن

آره شاید جمله آخرم همه جا صدق نکنه ولی من زیااد فرق دانشجوهای دولتی و آزادو دیدم خودم هم هردو دانشگا ...

درسه خودم دانشگاه دولتی درس خوندم و از این هیچ تاثیر تو بازار کار نداره حرصم میگیره😂

درسه خودم دانشگاه دولتی درس خوندم و از این هیچ تاثیر تو بازار کار نداره حرصم میگیره😂

چی خوندی؟ 

درسته تو غیر انتفاعی خوندن اشتباهه محضه وقت و هزینت فقط میره من امسال همینجوری شانسی کنکور انسانی دا ...

حقوق بعد از تموم شدن درست ی امتحان خیلی سخت داره واسه اینک بتونی شرو ب کار کنی ک میگن صد درجه سخت تر از کنکوره واسه همین مبگن اینده کاری نداره