2777
2789

اصلا نمیدونم یهو چرا اینجوری شد ازکجا اومدن دوماه پیش اول دیدم تو کابینتای آشپزخونه پر مورچه شده همشووون....رفتیم سم گرفتیم کامن، زدیم کل کابینتارو خالی کردم  دو روز خونه نموندم تابوی سم بره اومدم تمیزکاری کردم بعد چن روز دیدم تو کمد دیواری اومدن لای لباسا پر شده...وااییی چندشم میشه حتی از گفتنش...این کمد دیواری دیوارپشتش میشه آشپزخونه، کل کمد رو خالی کردیم دونه دونه لباسارو تکوندیم بیشترش مرده بودن چن تا زنده بود بینشون جاروبرقی کشیدم سم زدیم دوباره چیدم وسایلمو لباسامو،دو ماه گذشت بازم امروز دیدم لای لباسا هستن لای رختخوابا....چیکارکنم؟؟؟😖😖

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵

دیگه سم نزن برو پودر مورچه بگیر بریز یه جه جمع میشن از بین میرن 

خونه ما چند روزیه افتاده اونم طبقه سوم گازم میگیرن همچین پهلومو گاز گرفت پشه اینجوری تا حالا منو نیش نزده 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب کلی مورچه دور یه تیکه بیسکوئیت جمع بودن یه تیکه پیازدستم بود امتحانی گذاشتم پیششون چند دقیقه بعد اومدم بیسکوئیته بود ولی مورچه ها نبودن...از سم شیمیایی بهتره 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
دیگه سم نزن برو پودر مورچه بگیر بریز یه جه جمع میشن از بین میرن  خونه ما چند روزیه افتاده اونم ...

واااایییی خییییلی بده من چندشم میشه نمیدونم موریانست یا مورچه .... سم کامن خیلی قویه ولی روش نوشته تاثیر دوماهه دقیقا بعد دوماه سروکلشون پیدا شد😭

امشب کلی مورچه دور یه تیکه بیسکوئیت جمع بودن یه تیکه پیازدستم بود امتحانی گذاشتم پیششون چند دقیقه بع ...

آخه میدونی میخوام واقعااا ریشه کن بشن...فک کن لباستو برداری بپوشی میبینی از توش مورچه میاد بیرون وااای🙇

دنبالشون برو خونشون پیدا کن سم بریز یا مسدود کن درخونشونو...یا ی چیز شیرین بزر ی گوشه تادور اون جمع ...

فک کن دوباره باید کمد دیواری رو بااونهمه وسایل ولباس ورختخواب بریزم بیرون😖

فک کن دوباره باید کمد دیواری رو بااونهمه وسایل ولباس ورختخواب بریزم بیرون😖

نگاه بهترین کار صلح هست😆😆😆یکم چیز شیرین بزار براشون تا نرن لای لباسا....فقط اونو ببرن خونشون😄

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
یعنی از بچگی متنفر بودم از مورچه الانم دست از سرم برنمیدارن

آره فک کنم آخرش باید همینکارو کنم😀😀

دفعه پیش مورچه ها ریزتر وضعیف تر بودن اما ایندفعه بزرگ تر و پر رنگ ترن....طبقه پایینیمون میگفت تو کمد منم هستن!!!