2777
2789
عنوان

کیک یخچالی ۱۵ دقیقه مخصوص مهمونی...

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلبانو جون نی نی ت چطوره!منکه استفاده نمیکنم خوشم نمیاد هم گرونه و بصرفه نیس.هم معلوم نیس چیا ق ...

سلام عزیزم خوبی ؟ تویه اون تاپیک گفتم رفتم آنومالی نخوندی؟ خداروشکر نی نی هم خوبه ، من اولین بارمه پودر کیک رشد گرفتم ولی هنوز درست نکردم 😂

به نظرتون این پودر کیک اماده ها چه طورن؟

خوبه ولی گرونه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
سلام عزیزم خوبی ؟ تویه اون تاپیک گفتم رفتم آنومالی نخوندی؟ خداروشکر نی نی هم خوبه ، من اولین بارمه پ ...

نه خیلی وقته نیومدم اون تاپیک.منم رفتم انومالی‌تکوناشو حس میکنی؟تو واتس اپ یه گروه زدن بچه ها.زیادم شلوع نیس خاستی بیا توام

خب طرز تهیه 

مواد لازم 

دوبسته بیسکوییت پتی پور یا بسته ابی یا بسته قرمز فرقی نداره 

دو قاشق غ خ آرد سفید قنادی 

دو قاشق غ خ پدر کاکائو

شیش قاشق غ خ شکر 

یه و تیم قاشق غذا نشاسته گندم یا ذرت 

دو لیوان شیر 

نحوه درست کردن 

تمام مواد خشک رو بریزین تو قابلمه(یه نکته نشاسته گندم رو پودر کنین) و قاطی کنین و بعد دو لیوان شیر بریزین اگر دوست داشتین میتونی برای نرم شدن یه قاشق هم خامه بریزین ولی همینجوری هم عالیه بعد بذاررین روی شعله و زیرش رو کم کنین و مدام هم بزنین بعد حدود پنج دقیقه که قشنگ نشاسته اب شد و و به نظرتون خوب حل شد یکم زیر رو بیشتر کنین میتونی بذارین ده دقیقه زیرش کم باشه و خوب حل بشه و طعم نشاسته نده من ده دقیقه هی هم زدم در اخر زیرش رو کمی بیشتر کردم شروع به غلیظ شدن که کرد مدام هم زدم و وقتی به غلظت فرنی رسید زیرش رو خاموش کنین ولرم که شد میتونین توش فندق و گردو و هرچی دوست دارین بریزین فقط خوردش کنین . ته ظرف مورد نطر رو پلاستیک یا سلفون با کاغد روغنی بندازین و اول یه لایه مواد شکلاتی بریزن و پخش کنین بعد بیسکوییت بچینین بعد دوباره مواد شکلاتی تا مواد شکلاتی تموم بشه و در اخر یه لایه بیسکوییت بچینین و بذارین یخچال بعد چهار ساعت بیارین بیرون و امادست تو ظرف برش گردونین و سلفون رو جدا کنین با چاقو برش بزنین با هات چاکلت یا جایی عالیه نوش جان 😍

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

ببخشید طول کشید داشتم مینوشتم تا کامل و بدون مشکل باشه نوش جونتون عالیه

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
نه خیلی وقته نیومدم اون تاپیک.منم رفتم انومالی‌تکوناشو حس میکنی؟تو واتس اپ یه گروه زدن بچه ها.زیادم ...

آره مخصوصن شبا خیلی حس میکنم تکوناشو 😂 ، باشه حتمن اگه خواستم بیام بهت میگم