نیلnilنیل مدیر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 973 عنوان شوهر تارکیده برگشت اخر؟ | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 26 پست 🤔 کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫 1398/10/08 | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 اقا شماها ک میگین استخر مگ واس استخر ژیلت میبرن حالا زنا ب هرحال مردا چرا😐😐😐😐 افرین یه تاپیک بزنید از آقایون بپرسین شما میرین استخر ژیلت میبرین قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
خسستهه عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 681 اقا شماها ک میگین استخر مگ واس استخر ژیلت میبرن حالا زنا ب هرحال مردا چرا😐😐😐😐 نه بابا هر استخریم بوده تا حالا پرتش کردن بیرون .
mamane_erfani عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 288 افرین یه تاپیک بزنید از آقایون بپرسین شما میرین استخر ژیلت میبرین 😂😂🤣🤣 ی آدم عصبیه شاد:/
mamane_erfani عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 288 نه بابا هر استخریم بوده تا حالا پرتش کردن بیرون . والا ی آدم عصبیه شاد:/
ستاره۱۲۷ عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 10890 انقد که همه برا شوهر تارکیده تاپیک میزنن خودش به یه ورشم نیس . 😅 همین حالا تا دو روز براش تاپیک میزنن😃 یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
mamane_erfani عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 288 پووووف چقد خیانت عادی شده!!!هممونشکاک شدیم ی آدم عصبیه شاد:/
خسستهه عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 681 الان تارکیده تاپیک میزنه خداوکیلی 100 میدم از شوهر من بکشین بیرون
پونه_بانو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 502 ن هنوز برنگشته گفت ساعت ۱۲ به بعد خبرشو بهمون میده امروز حدود ساعت ۶ تاپیک زد برگشته. تاپیکشو گم کردم. کاربریشو بلدین برام بفرستین؟
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 امروز حدود ساعت ۶ تاپیک زد برگشته. تاپیکشو گم کردم. کاربریشو بلدین برام بفرستین؟ اره رفتم خوندم تارکیده بزنی تو جستجو میاره قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
_آینام_ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2 اره رفتم خوندم تارکیده بزنی تو جستجو میاره من میزنم اسمش رو چرا نمیاره 🌙💙