2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد انتخابات سونامی تو راهه بخر الان بنزین گرون شده چقدرمیتونن جلو گرونی رو بگیرن؟؟!

پارکینگ امسال ندارم آخه😢😢😢

انتخابات کی هست؟

سال بعد مثلا چقدر گرون میشه؟

کدوم شهری  بستگی به محله داره  ولی قفل و دذگیر خوب بسشه

من تبریزم

محلمون خوبه. محله بدی نیست و کلی ماشین تو کوچه هست. ولی آخه من فک کنم فقط جمعه ها ازش استفاده کنم😖😖😖

پارکینگ امسال ندارم آخه😢😢😢 انتخابات کی هست؟ سال بعد مثلا چقدر گرون میشه؟

پارکینگ میخوای چیکار بذار تو کوچه قفل فرمون بزن 

تو ک پول داری حوصله داری پیاده بری جایی 

کار به سال بعد نداشته باش بخر الان بنظرم

من تبریزم محلمون خوبه. محله بدی نیست و کلی ماشین تو کوچه هست. ولی آخه من فک کنم فقط جمعه ها ازش است ...

چه کاریه میخای ماشین واسه یک روز بگیری 

واقعا کار اشتباهیه 

بجاش پولتو بریز تو بورس راحت تجارت کن 

ما هم همین قدر پول داریم شوخرم میخواد ثبت نام کنه ساینا. 27اول میگیرن. شهریور 99 تحویل میدن

خب اون موقع با نرخ روز تحویل میدن دیگه.

اینجور نیست؟ یا از الان قیمت معلومه؟

چه کاریه میخای ماشین واسه یک روز بگیری  واقعا کار اشتباهیه  بجاش پولتو بریز تو بورس راحت ...

آخه دوس دارم صاحب ماشین شم. خب آدم این همه کار میکنه دلم میخاد ماشین و خونه از خودم داشته باشم.

خونه رو قبل گرونی با وام خریدم ولی ماشین شده حسرت واسم😢😢😢

یعنی فقط با ۲۷میلیون صاحب ساینا میشین

دوست من ٣ سال قبل ٥٣ تومن داد براي ساندرو هنوز كه تحويل ندادن هيچچچ تازه بهش زنگ زدن كه الان با ٥٣ فقط ميتونيم بهت پرايد بديم اينم گفته ٥٣ تومن من سه سال دست شماست باهاش كلي سود كرديم گفته خب بيايد ببريد كه سود نكنيم 

این نیز بگذرد
پارکینگ میخوای چیکار بذار تو کوچه قفل فرمون بزن  تو ک پول داری حوصله داری پیاده بری جایی  ...

واقعیتش فقط جمعه ها فک کنم ازش استفاده کنم. بقیه موقع ها تو کوچه باشه خطر نداره؟؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز