2777
2789
عنوان

جواب آدم پرو رو ندادن

138 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من توی یک فامیل شلوغ زندگی میکنم که همشون باهات میگن و میخندن اما امکان نداره که غیبتت رو نکنن من خودم اصلا اهل کل کل نیستم ولی پسر داییم از بچگی همیشه اذیتم میکرد مثلا متلک میگفت یا اینکه میومد اتاقم رو بهم میریخت و هیچ وقت هم شخصیت بد نمی شد من میشدم یک دختر لوس که حتی مامانم شم عرضه نداره ازش دفاع کنه الانم توی فامیل به جای اون بعضی دیگه اینکارو  میکنن منم میسوزونمشون به موقع ش آخه ولی چقدر دهن به دهن  گذاشتن؟ دختر داییم باورتون میشه زن داییم زنگ میزنه به مامانم میگه خنگه اون وقت من که همیشه تو هرچی بیست بودم باید ببینم که خانم دماغش رو برام بالا میگیره کلا موندم چطوری باید حسابش رو برسم😐

منک اخراشو متوجه نشدم اسی جان واضحتر بگو

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منک اخراشو متوجه نشدم اسی جان واضحتر بگو

میگم دختر داییم که خیلی خنگه(مامانش هم همیگه) داره هی بهم متلک میگه تو جمع میخوام حسابش رو برسم راه حل میخوام

20سالمه عزیزم من دارم میگم میخوام نشون بدم که نمیتونه من رو خورد کنه

دوستان اون که گفتم پسر داییم تو بچگی میومد اذیتم میکرد اینقدر زبون ندارم که الانم که بزرگ شدیم ول کن نیستن

میگم دختر داییم که خیلی خنگه(مامانش هم همیگه) داره هی بهم متلک میگه تو جمع میخوام حسابش رو برسم راه ...

😳🤔

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜