2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

63 بازدید | 11 پست

سلام دخترم۵۰روزس تا چهل روز خوابش تنظیم بود ولی بعد خیلی خراب شده ینی ساعت ۳ظهر میخوابه تا ۳شبفقط واس شیر بیدار میشه باز ۳شب بیدار میشه تا خود سه روز شبا هرچی بیدارش میکنم بازیش میدم بیدار نمیشه چیکار کنم

عزیزم  به زور نزار بخوابه هوای خونت خیلی گرمه دیگا باید نهایت ۲۳ درجه باشه. ۷ صبح بیدارش کن  باهاش زیاد باری کن دوباره ظهر بخوابه چند ساعت. تو خواب بهدبچت شیر نده خواهشا رفلاکس میگیره بزار خودش از گرسنگی بیدار شه خوابش تنظیم شه. باور کن من ایران نیستم اصولی که اینجا انجام میدن خیلی خوبه

روانشناسی کودک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  به زور نزار بخوابه هوای خونت خیلی گرمه دیگا باید نهایت ۲۳ درجه باشه. ۷ صبح بیدارش کن&nbs ...

عزیزم من یک ماهه ب بچم تو خواب شیر میدم چون بیدار میشه انگشت میخوره حس میکنم رفلاکس گرفته تو بیداری شیر نمیخوره انگار اسید معدش اذیتش میکنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیزم  به زور نزار بخوابه هوای خونت خیلی گرمه دیگا باید نهایت ۲۳ درجه باشه. ۷ صبح بیدارش کن&nbs ...

بچه من صبا خوابش عمیقه بیدارش نمیکنم شیرش میدم آخه خودم خستمه. 

رفلاکس هم داره ینی دلیلش اینه

😁
عزیزم من یک ماهه ب بچم تو خواب شیر میدم چون بیدار میشه انگشت میخوره حس میکنم رفلاکس گرفته تو بیداری ...

آره منم همینجور توبیداری ی ذره هم نمیخوره و همش سینه ول میکنه و هوا تومعدش میره بدتر نفخ میگیرا

😁
بچه من صبا خوابش عمیقه بیدارش نمیکنم شیرش میدم آخه خودم خستمه.  رفلاکس هم داره ینی دلیلش اینه

خوب وقتی خوابه چرا شیر میدی گلم؟هیچ بچه  سالمی قندش نمیفته تو تواب که دور از جون بمیره. معده وقتی زیاد گرسنه شی دستور میده و بچت بیدار میشه و گریه میکنه. ما ایرانیا تو خواب به بچه هامون شیر میدیم باعث میشه به شیر شب عادت کنن  وبعدا همه رفلاکس میگیرن و کولیک. اصلا شیر شب صحیح نیست یا شیر توخواب تا وقتی که بلند شه قشنگ گریه کنه.

روانشناسی کودک
عزیزم من یک ماهه ب بچم تو خواب شیر میدم چون بیدار میشه انگشت میخوره حس میکنم رفلاکس گرفته تو بیداری ...

عزیزم نده دور از جون بچت هیچ بچه ای سالم تو خواب قندش نمیفته بمیره. این تفکر اشتباهه ما ایرانیاس. بچه گرسنه شه گریه

میکنه. حتی شب تا صبح بیدار نشه هیچیش نمیشه. من بچمو زود از شیر شب گرفتم یه سالگیم از شیر کامل گرفتم شیر خشکی بود.تگرم به دکترای ایرانی فقط اع

تقاد داری dr_zarifi تو اینستا یه متخصص شیرازیه کودک .حرفه ای و بهترین پزشک هاست. دقیقا میگه تو خواب به بچه شیر ندید بد غذا میشه لاغر میشه رفلاکی میگیره بی قرار میشه بد خواب میشه

روانشناسی کودک

نه عزیزم منظورم همین بود که از خواب بیدار میشه شیر میخوره باز میخابه

عزیزم نده دور از جون بچت هیچ بچه ای سالم تو خواب قندش نمیفته بمیره. این تفکر اشتباهه ما ایرانیاس. بچ ...

حرفات درسته قبولش دارم ولی تو خواب هی انگشتشو میبره سمت دهنش میبینه هیچی ازش نمیاد ول میکنه باز میبره هم اینکه میترسم از خواب بیدار شه اگه بش ندم حیغ میزنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕