2777
2789
عنوان

به نظرتون حامله ام؟

188 بازدید | 19 پست

سلام من کاربر تازه واردم.

۱سال اقدام دارم ولی حامله نشدم تنبلی و کیست کوچک داشتم ۵کیلو وزن کم کردم و کلی کار تا کیست اب شد ولی تنبلی سرجاش ،پریودهامم که نامنظم سری قبل بعد ۲ماه شدم و چه دل درد و کمردردی ،حدودا ۱۵ روز از پاکی ام میگذش که خیلی کمرم درد گرف عین درد پری واصلا نزدیک پری نبودم ،معدم هم مشکل داره ولی ا ین چندروز یشتر شده دیگه دارو هم به معدم جواب نمیده همش سر دلم سنگین و میسوزه،تو همین چتدروز ۲بار لک دیدم ،دیروز هم موعد پری بود که نشد البته چون نامنظم روش نمیشه حساب کرد ولی خیلی کمردرد دارم امروز بی بی چک زدم منفی بود خیلی ذوقمو گرف دیگه دلشو نداشتم برم آزمایش بدم به نظرتون این علائم میتونه علائم بارداری باشه و بی بی چک اشتباه نشون داه باشه؟خیلی از لحاظ روحی داغونم بی حوصله و گرفته

لطفا اهنمایی کنید

جواب دادن منم لایک کن

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تنبلیتو درمان نمیکنی 

منم عین توام الان برا بارداری قرص میخورم امروز موعدمه تا الانم نشدم معدم یکم میسوزه ولی بی بی چن روز پیش زده بودم منفی بود خخ

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡

شايد لك مال لانه گزينى باشه فعلا صبر كن چندروز ديگه تست بزن

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

این دستورو برا تنبلی بهت میدم ردخور نداره.امتحان شده و جواب داده.برا تنبلی اصلا دارو شیمیایی مصرف نکن که بدتره.این دستورو که یه مدت انجام بدی پریت منظم میشه و زود باردار میشی ان شاالله:گیاه پنج انگشت و افنان سر را از عطاری بگیر هرکدوم جداگونه با نبات زیاد بجوشون و حداقل هرکدومو هفته ای دوبار بخور.عرق رازیانه را هر صبح ناشتا یه فنجون و عرق بومادران را هر روز عصر یه فنجون بخور خیلی خوب جواب میده.اصلا هم استرس نداشته باش.یه مدت که مصرف کردی بیا همینجا نتیجشو بگو.

این دستورو برا تنبلی بهت میدم ردخور نداره.امتحان شده و جواب داده.برا تنبلی اصلا دارو شیمیایی مصرف نک ...

برای تنبلی متفورمین و آگنوگل میخورم رازیانه هم حدود ۱ ماه خوردم حلوای میتی هم این سری درست کردم و تا ۲۰ پری خوردم و نشاسته

برای تنبلی متفورمین و آگنوگل میخورم رازیانه هم حدود ۱ ماه خوردم حلوای میتی هم این سری درست کردم و تا ...

گیاه پنج انگشت که بهت گفتم قرصشم تو داروخانه ها هست که کاملا پایه گیاهی داره و از همین گیاه درست شده.اونم بگیر بخور عالیه.اسمش ویتاگنوس هست.درمان تمام مشکلات زنانه س.

گیاه پنج انگشت که بهت گفتم قرصشم تو داروخانه ها هست که کاملا پایه گیاهی داره و از همین گیاه در ...

ممنون عزیزم 

اتفاقا آگنوگل که مصرف میکنم پایه اش از ۵انگشت و چنتا گیاه دیگه هس