2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سخته تا 3 روزم پاشو تکون نداد ینی کلا تکون نمیخورد فقط میخوابوندم و میشوندمش. پوشکم به سختی میکردم چون خیلی گریه میکرد. شب اول تا صب بیدار بمون بالاسرش مرتب پاشویه کن که تبش نره بالا

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
بله عزیزم.هم تب میکنه هم پاش دردمیکنه.بچه من تا دوروز روی پاش راه نمیرفت و مدادم گریه میکرد تبشم باه ...

آخه شیاف بد نیست واسه اینا ۱۸ ماهشه؟

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
توی همه واکسن ها تب هست قبل بردن بهش استا بده  منم دو هفته دیگه میبرم واکسن ۱۸ بعدش میپرسی مم ...

نمیدونم انشاالله که نی نی هامون تب نکنن همیشه وقت واکسناش دلهره دارم

آخه شیاف قد نیست واسه اینا ۱۸ ماهشه؟

شیاف کودکان.دکتر متخصص برا پسرم نوشت.از یکسالگی تب که میکنه شیاف میذارم فقط.چون به هییچ وجه دلرو و قطره نمیخوره بخوره هم بالا میاره

واکسن ۱۸ ماهگی چند تاست

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
آخه شیاف بد نیست واسه اینا ۱۸ ماهشه؟

نه عزیزم شیاف خیلی بهتره

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
شیاف کودکان.دکتر متخصص برا پسرم نوشت.از یکسالگی تب که میکنه شیاف میذارم فقط.چون به هییچ وجه دلرو و ق ...

اسم خاصی داره شیافش؟ میشه عکسشو بفرستی