من میخواستم ایمپلنت کنم که خداروشکر گفت ریشه اش سالمه و میشه روکش کنه برام
هزینه ایمپلنت هم واحدی 3 تومن گفت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی بود گفت لثه اش پس زده دندون ایمپلنت رو و دراورده اش
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دندونم و یه ماه کشیدم تا دوماه دیگه میخوامایمپلنت کنم میخوام بدونم اگه دردش زیاده بیخیال شم
بيخيال كه نميتوني بشي دختر جاش خالي بمونه؟دور و اطراف من هر كي انجام داده راضي بوده همه ميگفتن از عصب كشي راحتتر بود منم با شجاعت تمام اومدم انجام بدم البته الان رو يونيت ام منتظر كشيدن دندون
اره خب خالی بودنش خیلی معلومه تو دندونام ، انشالله که توم راحت انجام میدی هزینش چقدره ؟؟
من الان كشيدم بهم گفت كار خوب عمري برات انجام ميدم سه تومن كشيدنش كه بينهايت بينهايت راحت بود ايمپلنت هم سخت نيست با دوستم رفتم انجام بده كه ميگفت خيلي راحته چيزي نداره
سلام اگر پیش دکتر خوب برید ایمپلنت پس نمیزنه درسته هزینه اش زیاد میشه ولی بهتر از این که پس بزنه و مجبور شی دوباره انجام بدی مامان من که خیلللی از ایمپلنت میترسید پیش دکتر افتخار آشتیانی انجام داد اصلا اذیت نشد و خیلی ام خوب شده عین دندون واقعی خودشه