2777
2789
عنوان

تیتر بتا با سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 33 پست
سونو نمیرم.میرم دکتر زنان‌.میگم شاید قرصی مکملی بده.ولی خب سونو هم شاید کرد

من اولین سونوم رو 6 هفتگی رفتم... اونم چون خیلی زیر دلم درد میکرد... وگرنه اصولا 8 هفته می‌فرسته واس قلب

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سونو چیزی نشون نمیده جز اسید فولیکم چیزی نمیده ۸ هفته سونو قلب داری

به من ویتامین د 3 هم داد

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 

عزیزم از روی تیتر که نمیشه تشخیص بدی چند هفته ای چون به خیلی از فاکتورها بستگی داره میزان بتا. سن بارداریت رو از اویل روز اخرین پریودیت باید حساب کنی. الانم سونو انجام نمیدن اگه بدی چیزی معلوم نمیشه الان برو دکتر واست حساب کنه کی بیای سونو بدی 

میشه راهنماییم کنی عزیزم؟من اصلا سردر نمیارم.من باید ۴ام پریود میشدم.ماه پیش هم ۴ام شدم.همیشه ۴ام به ...

ببین گلم از روز اول آخرین پریودیت حساب کن... تو قسمت کلینیک نی نی سایت هم یه گزینه هست به اسم ماشین حساب زایمان اونجا دقیق معلوم میکنه چند هفته ای و تاریخ زایمان رو

آره عزیزم.ولی نیاز ب خوردن قرصی چیزی نیست؟تیتر بتارو واسه این گفتم بدم ک مشخص شه چندوقتمه

اگه پریود منظم هستی که الان ۴ هفته ای

از اولین روز از آخرین پریود حساب میکنن

قرص هم اسید فولیک 

پیشنهاد میکنم همین اول آزمایش تیروئید بدید

اگه کم کاره دکتر دارو بده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
به من ویتامین د 3 هم داد

بدون ازمایش؟؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اخه قرص مولتی ویتامین قبل بارداری میخوردم.میگم عوضش کنه.موندم اصلا

خب برو دکتر دیگه یه ویزیته 

سن بارداریتو برحسب اخرین پریودت حساب میکنه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا