2777
2789
عنوان

کیا مثل من بودن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
عزیزم خیلی زوده الان منتظر شکم بزرگ نباشه انشالله ماه ششم به بعد مشخص میشه کم کم  اصلا خودتو د ...

آره راس میگی گلم ولی من چون هر کیو اطرافم دیدم تو هفته ی من شکمشون واضح مشخص بود میترسم من غیر عادی باشم ، ولی دیر بزرگ شدن شکم هم از این لحاظ که ترک نداری و شکمت زود برمیگرده به حالت اولش خوبه 

آره راس میگی گلم ولی من چون هر کیو اطرافم دیدم تو هفته ی من شکمشون واضح مشخص بود میترسم من غیر عادی ...

اصلا خودتو با بقیه مقایسه نکن همه که مث همدیگه نیستن

واسه ترک نخوردن شکمت از الان شکمتو روغن بزن منم تا شش ماه اصلا شکمم مشخص نبود میگفتم دیگه ترک نمیخوره ولی تا شش ماهم شد یه خورده شکمم بزرگ شد ترک های ریز و لک افتاد رو شکمم الانم که زایمان کردم هنوز هست پشیمونم چرا روغن نزدم شما اشتباه منو نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خیلی ممنون منو نی نی خیلی خوبیم تو چطوری ؟ بارداری چطور میگذره ؟ رفتی سونو ؟ 

نه هنوز که برای سونو زوده ۸ هفته نشده 

۵ هفته و ۵ روزم 

امروز میرم دکتر جواب ازمایش هام ببرم.

یکم نگرانم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
نه هنوز که برای سونو زوده ۸ هفته نشده  ۵ هفته و ۵ روزم  امروز میرم دکتر جواب ازمایش هام ...

منم ۷ هفته و دو روز بودم که رفتم سونو صدا قلبشم شنیدم بعدشم منم هفته ی بارداریم مثل تو بود که آزمایش دادم و رفتم دکتر اگه مشکلیم باشه با دارو حل میشه اصلا نگران نباش هنوز خیلی راه پیش روت داری هر چقد که زمان بگذره استرستم بیشتر میشه الان برای آزمایش بعدا برای سونوی قلب بعدش برای غربالگری و .... پس سعی کن آروم باشی تا نی نی کوچولو هم آرامش داشته باشه 

راستی ویار داری ؟ چیزی دلت میخواد ؟ 

نه ابجی 

فقط چیز شیرین بخورم یکم حالم بد میشه 

حالت تهوع هیچی ندارم فقط خیلی کم سرگیجه دارم صبح ها

امروز دلم رب انار خواست 

بیشتر ترش و شور انگار میخوام

ولی به چیز خاصی ویار ندارم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
نه ابجی  فقط چیز شیرین بخورم یکم حالم بد میشه  حالت تهوع هیچی ندارم فقط خیلی کم سرگیجه د ...

منم ویارم ترش و شور بود اولا خیلی لواشک میخوردم و همش‌ ترشی دلم میخواست