2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهر

1074 بازدید | 66 پست

شوهرم خيلي بچه دوسته و كلا تو فاميل معروفه به اين موضوع، بچه هاي فاميل هم خيلي دوستش دارن، واسه همينم از وقتي بچه خواهرش به دنيا اومده خيلي وابسته اونا شده همش ميخواد بره پيش اونا! به نظرتون خودمون بچه دارشيم وابستگيش به اونا كم ميشه؟! كسي تجربه اي داشته؟

صد در صد کم میشه

دیگه همه دنیاش میشه بچه خودش

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ...

ولی خب تازه دنیا اومده ذوق داره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مشخص کم‌ میشه ولی بچه خواهر کلا عزیز.  من عاشق خواهرزاده هامم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

سخت نگیر ..دایبشونه دیگه،تو هم به اون بچه ها محبت کن علاقه نشون بده یه وقت فکر نکنن خدای نکرده داری حسادت میکنی،بعد خودتون بچه دار شید چشمش هیچ بچه دیگه ای رو نمبینه مثل شوهر من

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
الان ديگه دو سالش شده، خسته شدم از بس همه جا بچه خواهرشوهرم اويزون شوهرمه

اهان 😖عین شوهر منه که پس بچه های جاریم  همیشه رو کولشن  هی میگن عمو اینکارو بکن اینو نکن  شوهرمم ب حرفشونه🙄

ولی خب بچه خودم الان ۷ ماهشه زیاد اهمیت نمیده 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)