2777
2789
عنوان

تشک چی بخرم؟

22873 بازدید | 33 پست

سلام 

دوستای خوبم برای تشک جهیزیه چه مارکی بخرم بهتره؟

ماشاا... صدتا مارک هست تو بازار، هر کسی هم میگه مال ما از همه بهتره  

دوستم پارسال عروسی کرده گفت تشک میترا بخرم، می خوام نظر شما رو هم بدونم....

راهنمایی راهنمایی

اگر کسی از دوستان تشک میترا داشته میشه راهنمایی کنه؛ قیمتش که عالیه، کیفیتش هم دوستم میگه خیلی خوبه. اگر کسی تجربه داره لطفا بهم بگه...مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مارال و میترا اصلا نشنیدم هر جا رفتم فقط رویال و رویا دیدم و بقیه که خارجی هستن و گرون ، آخرش من رویال گرفتم برای پسرم و خیلی راضی هستم با اینکه دو تا پسر دارم و خیلی روش می پرن مشکلی پیدا نکرده

عزیزم من مارال و میترا اصلا نشنیدم هر جا رفتم فقط رویال و رویا دیدم و بقیه که خارجی هستن و گرون ، آخ ...

مامان خودم رویا داره واقعا راضی نیست، کناره هاش که همه قر شده و اون حالتش رو از دست داده ، خود تشک هم راحت نیست

یکی از دوستام هم که رویال خریده ، با چشمای خودم دیدم که فر روفته ، مدیونم کرده که اگر رویال بخرم  

دقیقا بعضی فروشگاه ها نمیدونم واقعا خارجین یا نه!!! ولی تا 9 تومن هم قیمت دارند   ازین پولا نمیدم

منم مارال و رویال و خیلی شنیدم طبی فنریش  ماله خودم که دوساله اول از وسط داغون شد جنس رویا&nbs ...

مامان خودمم رویا داره اصلا راضی نیست، اون موقع اینقد تبلیغ کردنو گفتن تو بازار پره پره 

ما هم به پری تو بازار نگاه کردیم، همینجوری پول بی زبونو دادیم رفت

الان مامانم راحت نیست، ولی کلا خرید تشک خیلی مهمه، 8 ساعت از 24 ساعت شبانه روزو باهاش سر می کنی  

بچه ها تشک میترا رای میاره عایا برای منو شوهری؟

توروو خدایکی خریده باشه دیگه 

مامان خودمم رویا داره اصلا راضی نیست، اون موقع اینقد تبلیغ کردنو گفتن تو بازار پره پره  ما هم ...

به نظرم مارال یا رویال بخر یکم پول بیشتر بده اما میدونی درسته و اینکه برنده شناخته شده 

فقط تشکی بگیر که فنراش درست نباشه و ریز باشه که گود نشه 

اتفاقا فروشنده تشک میترا همینو گفت بهم که فنرهای تشک میترا از همه شرکت ها ریزتره ، واقعا هم روی نمونه مشخص بود. گفت تراکم فنرها تو تشک میترا از همه بیشتره و همین عمر و راحتی تشک رو زیاد می کنه

سلام عرض ادب   به نظرم بهترین برند بازار تشک زست و برنه خیلی گشتم

و اینکه تشک خریدن برای پیشگیریه و سلامتی و خواب خیلی مهمه هزینه کردن ضرر نداره درسته گرونیه ولی خوب 

و تشک و فروشنده خیلی مهمه چی به شما پیشنهاد کنه البته شما خودتون باید بدونین چی میخواهین من خودم تشک ارتوپدیک زست میخواستم بخرم  ولی ایشالاه که خدا خیرش بده فروشنده نمایندگی زست مرزدارانو 

از دیجی انتخاب کرده بودم به خاطر اسمش که فکر کردم طبیه ولی خوب منو مشاوره دادو انتخابمو تو خود دیجی عوض کردم و مدل فایوزد خریدم البته اگر از خودش میخریدم تخفیف راه میومد   ولی وقت نداشتم اقای صادقی بود خدایش هیشکی و کم پیش میاد صادقانه راهنمایی کنن 

من طراحی زست بیشتر دوست داشتم و کیفیتش خوبه عالی راحتم