2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل نهفته!

من یکیشو جراحی کردم اوکی بود درد اینام نداشتم بخیه زد فک کنم بعد دوهفته رفتم بخیمو باز کرد

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
نامزد من امشب جراحی کرد داغووونه🥺از درد نمیتونه بخوابه امپول هم زد قرص هم بهش داده والا 

نههههه😭😭😭😭😭درد بعدش نگران نیستم حین جراحی درد حس نکنم فقط☹️😭

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
چطور بود؟؟؟دردشو فهمیدی؟

اول سمت راست بالا پایین ی هفته بعد بخیه ی هفته استراحت دوباره سمت چپ بالا پایین 

بعد اینک اثر بی حسی میره دردش شروع میشع ولی با قرص و امپول اوکیه موقع جراحی ام ک چیزی متوجه نمیشی فقط امپول بی حسی و موقع دراوردن دندون یکم ب فکت فشار میاد

منم کاملا نهفته بود. با جراحی دراورد و بخیه زد.اصلا هم نه ترس داشت نه درد. حین کار که کاملا بی حسی. بعدش هم تا یه روز مسکن میخوری.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush