rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 عنوان غرور تو زندگی زناشویی گاهی وقتا حکم دارو واسه مرض رو میکنه 263 بازدید | 23 پست من شوهرم وقتی بهش محبت میکنم خیلی پررو میشهولی وقتی خودم رو واسش بگیرم و بی محلش کنم سریع از اون حرکت بدش دست میکشه میاد منت کشیکیا شوهراشون مثل شوهرمنه 1398/10/08 | 01:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیااااااا عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6192 من من مناین مردها حس زنونه رو از ادم میگیرن زن با محبت کردن حالش بهتر میشه ولی این مردها کاری میکنن دلت از سنگ شه
nafaskhanomi2 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1466 دقیقا شوهر من.میگن اویزون گریزون گریزون اویزون کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒
بیتا69 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2676 شوهر منم اونطوریه ولی حواست باشه همیشه تو یه حالت نمون ...گاهی ناز کن گاهی ناز بکش ..خودت موقعیت شناس باش از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 دقیقا شوهر من.میگن اویزون گریزون گریزون اویزون بخدا من اصلا قبول ندارم مردا خودشونو بگیرن فکر کنن عنی هستن و زن بخاطر زندگیش همش به مرد محبت کنه و آویزونش باشهزن باید حد مرز برخورد رو به شوهرش بفهمونهکه بدونه زنم به اندازه کافی غرور داره و خارو ذلیل نیست
کاملیااااااا عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6192 دقیقا شوهر من.میگن اویزون گریزون گریزون اویزون نه گلم بعضی مردها با محبت عاشق ودیووته زنشون میشن وبیشتر بهشون محبت میکننچون معتقدا محبت محبت میارهالبته خدا همه زن وشوهرهارو کنارهم خوشبخت کنه وبه پای هم پیرشن
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 شوهر منم اونطوریه ولی حواست باشه همیشه تو یه حالت نمون ...گاهی ناز کن گاهی ناز بکش ..خودت موقعیت شنا ... نه خودمم اصلا نمیتونم زیاد بی محلی کنمتو فک و فامیل مم مشهورم به شوخ طبع و با اخلاق ولی واسه هرکسیم به اندازه برخورد و شخصیت طرف غرور دارم
nafaskhanomi2 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1466 بخدا من اصلا قبول ندارم مردا خودشونو بگیرن فکر کنن عنی هستن و زن بخاطر زندگیش همش به مرد محبت کنه و ... منه خرم همش وقتی خونه اس تو دست و پاشم هی قربون صدقه اما اون انگار نه انگار کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒
nafaskhanomi2 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1466 نه گلم بعضی مردها با محبت عاشق ودیووته زنشون میشن وبیشتر بهشون محبت میکنن چون معتقدا محبت محبت میار ... الهی امین کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 نه گلم بعضی مردها با محبت عاشق ودیووته زنشون میشن وبیشتر بهشون محبت میکنن چون معتقدا محبت محبت میار ... نه شوهر من زیاد محبت کنم بی ظرفیت بازی در میادهولی کافیه بی محلش کنم دیگه میمیره
بیتا69 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2676 نه گلم بعضی مردها با محبت عاشق ودیووته زنشون میشن وبیشتر بهشون محبت میکنن چون معتقدا محبت محبت میار ... در عرض دو روز اینهمه تاپیک زدی ؟ خدا قوت هم وطن از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 منه خرم همش وقتی خونه اس تو دست و پاشم هی قربون صدقه اما اون انگار نه انگار واقعا اشتباهه بخدا فقط خودت سبک میشیمردا فرق دارنولی شوهر توهم مثل مال منه مواظب باش
کاملیااااااا عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6192 در عرض دو روز اینهمه تاپیک زدی ؟ خدا قوت هم وطن ممنون من ظرفیتم بیشتراز ایناست ولی حیف فقط روزی شش تا تاپیک میشه زد
nafaskhanomi2 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1466 واقعا اشتباهه بخدا فقط خودت سبک میشی مردا فرق دارن ولی شوهر توهم مثل مال منه مواظب ب ... اره باید این غرور لامصبو بندازم کار کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 من من من این مردها حس زنونه رو از ادم میگیرن زن با محبت کردن حالش بهتر میشه ولی این م ... منم قبلنا فقط به دست و پاش میپیچیدمولی چند باری باهام خیلی بد برخورد کرد سعی کرد احساس کنم خیلی بی ارزش و هیچممنم تصمیم گرفتم دقیقا مثل خودش باشم