2777
2789

من یه دونه بلدم اسمشونمیدونم     یه کیلوشیر   چهارقاشق سرپر نشاسته ذرت    هشت الی ده قاشقم شکر  نوک چایخوری وانیل  اول شکرووانیل ونشاسته  روهم میزنیم بعدشیرواضافه میکنیم  هم بزنید بذارید روگاز شعله ی متوسط آرووووم هم بزنید یه کم لعاب دارشد بردارین بریزین توظرفتون   اگه قهوه ای خواستین پودرکاکائوبریزین‌یه قاشق قبل روگازگذاشتن  

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

پودینگه عزیزم

همینو لایه لایه بیسکوییت پتی بور و موز خورد شده بچین تو ظرف

اوووووفففف مزه عشق میده

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

اسمش میگم خودت سرچ کن😁 دسر عربی😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودینگه عزیزم همینو لایه لایه بیسکوییت پتی بور و موز خورد شده بچین تو ظرف اوووووفففف مزه عشق میده

وااااای نگووووو پودینگ که سالار دسرهاست   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
زرشک پلو

چشمام چهارتاشد    زرشک پلو غذاست عزیزم   اگه اسم فامیل بازی میکردیم صفربودی  😆😆😆😆😆

میتونی بیسکوییت و موز هم بزاری وسطش

میذارم  من تولیوان یامرغ خوری میریزم   اگه تولیوان بریزم  یه لایه سفید  یه لایه بیسکوییت پتی بورخردشده  یه لایه قهوه ای یه لایه زعفرانی که زردبشه   روشم باموزی پسته ای هزچی دردسترس باشه تزیین میکنم یاگاها اگه باشه یه دوتالایه ژله رنگی 

یکی از دوستان فرستاد

اینم عالیه⬇⬇⬇گاناش برای روشه

میتونی داخل یه ظرف گرد که داخلش نایلون انداختی درست کنی که راحت در بیاد

همه مواد قاطی میکنی..پرس میکنی تو ظرف

بعد گاناش برای روشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یکی از دوستان فرستاد اینم عالیه⬇⬇⬇گاناش برای روشه میتونی داخل یه ظرف گرد که داخلش نایلو ...

فدای توعزیزمممم