2777
2789
عنوان

سفارش از اینستاگرام

205 بازدید | 4 پست

سلااام‌کسی میدونه برای اینکه از یه پیجی چیزی رو بخوام سفارش بدم دقیقا چجوریع؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دایرکت بده شماره حساب میدن پولو میریزی فیشو ارسال میکنی برات پستش میکنن.حواست باشه جای معتبری باشه کلاه بردار نباشه

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹
دایرکت بده شماره حساب میدن پولو میریزی فیشو ارسال میکنی برات پستش میکنن.حواست باشه جای معتبری باشه ک ...

چجوری با گوشی میتونم واریز کنم پولش رو ؟!

تا حالا اینکارا رو انجام ندادم بلد نیستم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری با گوشی میتونم واریز کنم پولش رو ؟! تا حالا اینکارا رو انجام ندادم بلد نیستم 

باید با ATM عابر بانک بریزی براشون.شماره کارت میدن براشون واریز میکنی اون قبض و بگیر عکسشو بفرست براشون.ادرستو میگیرن و ارسال میکنن

خیلییییی مراقب باش.ممکنه کلاه بردار باشن.خودم خرید کردم یه بار سه میلیون شرویس قابلمه خریدم ولی تا برسه من مُردمو زنده شدم هزار دفعه پرسیدم پس چی شد دیگه پیجش برای خریدای دیگه ازون به بعد جوابمو نداد😂

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹