2777
2789
شرمنده گلم تجربه بارداری ندارم که بتونم کمکت کنم انشالله مشکلی نداشته باشی و نی نیت بسلامتی بدنیا بی ...

حتما میشی عزیزم نا امید نشو هیچوقت،حتما دعا میکنم ممنونم گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای استارتر چه حساسی.من خودم هفته 5بارداری ام هنوز.ولی زیاد خوندم اینایی که گفتی چیزی نیست همه طبیعیه.البته حق داری منم ازوقتی فهمیدم حساس شدم هِی حواسم هست.ایشالا هردومون به سلامتی بگذرونیم این مدتو.پیامبر(ص)ميفرمايند: خواندن سوره حجرات براي حفظ جنين موثراست.

وای استارتر چه حساسی.من خودم هفته 5بارداری ام هنوز.ولی زیاد خوندم اینایی که گفتی چیزی نیست همه طبیعی ...

انشالله گلم بسلامت بغلش کنی،بخدا راست میگی اصن استرس جدا نشدنیه تو این دوران،انشالله خدا نی نی های جفتمونو حفظ کنه برامون،ممنونم عزیزم

انشالله گلم بسلامت بغلش کنی،بخدا راست میگی اصن استرس جدا نشدنیه تو این دوران،انشالله خدا نی نی های ج ...

مرسی عزیزدلم انشالا شما ام به سلامتی بغل کنی کوچولوتو.من خودم بعد 2سالونیم انتظار باردارشدم وخیلی ذوق کردم یکی دوروز اول دردی اگرداشتم حساس میشدم بعدش گفتم اگر به خدا مطمئن باشی وبسپاری بهش خدا مراقب نی نی هامون هست.اطمینان به خدا خیلی مهمه.حتی خونریزی در بارداری اونقد نگران کننده نیست ودلیل قطعی بر سقط نیست بعضیا کلا لکه بینی دارند وبعضیا هماتوم داشتن مثل خواهرم یعنی خونریزی پشت جفت والان دوتا فرشته داره.البته همیشه باید به پزشک گفت.اینوگفتم که اصلا نگران نباشی.من خیلی تحقیق کردم اینایی که میگم برای حفظ جنین عالیه.خواندن زیاد صلوات:اللهم صَلِ علی فاطِمَه و اَبیها وبَعلِها وبَنیها وسِرَالمُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما احاطَ بِهِ عِلمُک رو به قبله بخون. و ذکر( تَوَكلتُ عِلي الله)را 1023 بار تكراركن بسيار موثر. و 106بار بسم الله الرحمن الرحیم را بنویس باخود داشته باش.سوره قلم وحجرات هم عالیه.خورن بِه هم از سقط جلوگیری میکنه البته زیاده روی نشه.

مرسی عزیزدلم انشالا شما ام به سلامتی بغل کنی کوچولوتو.من خودم بعد 2سالونیم انتظار باردارشدم وخیلی ذو ...

اره حتما ک خدا مراقبمونه،دوران پر استرسیه خدا کمکمون کنه ک ب خوبی بگذرونیم ،ممنونم گلم 💓💓