2777
2789
عنوان

تاپیک عشق آبادانی توپربازدیدا

188 بازدید | 8 پست

خیلی دلم گرفت باخوندنش 

داشتم فکر میکردم پس کی میخوایم توتعادل زندگی کنیم ...

اونموقعا زیادسختگیری میگردن همین باعث میشد بهم نرسن بخاطر یسری عقاید ک شاید همه گیر نبود هزاران جوون مثل کاربر بی اعصاب حسرت ب دل موندن ...ولی حداقل بیشترشون مثل استارتر و علیرضا یه مرزی یه حدی یه وجدانی  دارن ..ولی الان چی؟الان اسم عشقو خراب میکنن شایدم واقعن عاشق هم باشن ولی اگه بهم نرسن هم انقد بعد ازدواج باهم رابطه دارن که همه اون عشق گناه الوده میشه ..درسته جفتش بده ولی حداقل تو مورد اولی ادم احساس کثیف بودن بهش دست نمیده:( ولی الان وضعیت خیلی بد شده کاش ب تعادل برسیم

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخوندم تاپیکو نمیدونم. اما من اولین دوست پسرم ابادانی بود و فقط خاطره بد ازش دارم. البته میدونم ربطی به شهر نداره. کلا یادم اومد.

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
من نخوندم تاپیکو نمیدونم. اما من اولین دوست پسرم ابادانی بود و فقط خاطره بد ازش دارم. البته میدونم ر ...

نخون قلب ادم سنگین میشه هم غمگین بود هم استارترش خوش قلم بود 

نخون قلب ادم سنگین میشه هم غمگین بود هم استارترش خوش قلم بود 

نه حوصله ندارم خواهر! مخصوصا اصلا خوشم نمیاد خاطرات اون یارو برام زنده شه 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
چی شده...من نخوندم...؟؟؟جریانش چی بود

🤕یه عشق نافرجامه ...عشق نافرجام داستان تکراری هست اما قلم استارتر و اخلاق منحصر بفرد اون پسر خاصش کرده بود ولی نخونش مخصوصا اگه شکست عشقی خوردی

🤕یه عشق نافرجامه ...عشق نافرجام داستان تکراری هست اما قلم استارتر و اخلاق منحصر بفرد اون پسر خاصش ک ...

اووووف منکه داغونم سالهاست شکست عشقی بدی خوردم‌‌‌.و هیچ وقت فراموش نکردم و نمیکنم..

لعنت به این دنیا😔😔😔😔😔