2777
2789
عنوان

با شوهر بددهن و عصبی چیکار کنم؟

2092 بازدید | 46 پست

سلام

من ۴ماهه ازدواج کردم. شوهرم خیلی  عصبانی میشه. حالا دلیلش چه من باشم یا خودش. موقع عصبانیت فحش میده‌‌. هر چی دلش میخواد میگه. هووم داده ۲ بار.

حتی تهدید میکنه

بعد یکساعت آروم میشه. انگار نه انگار . انتظار داره منم فراموش کنم

نمیدونم ادامه زندگی با چنین آدمی به صلاحمه

آیا رفته رفته بهتر میشه یا وضعیتم بدتر از اینی که هس میشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همش چهارماهه ازدواج کردی؟ مگه رفتارش رو ندیده بودی؟ یا نامزد نبودین؟ چرا بدون شناخت رفتار ازدواج میکنین واسه هجین میگن دو الی سه سال نامزد باشین که همو بشناسین

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
شوهر منم هنوز نرفتیم سر زندگی ولی چند بار تهدیدم کرده که بلاخره یه روز میکشمت 

واااای چه دل و جریتی داری باهش موندی ازش زود جدا شو عمر خودت مهم تره
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍