2777
2789

واسه برادر شوهرم رفتن خواستگاری  ی کلمه به شوهرمن نگفتن اصلا با عمشو شوهرش برادرشوهر وخواهرشوهرو بچه هاش 

امروز صبح شوهر عمه شوهرم زنگ زده شوهر منم خیلی ناراحت شده زنگ زده مادرش که من فقط غریبم تا ترسیدین منو ببینن دختر ندن اونم گفت نه ی آشنایی سادس گفتیم پسرمون نه میشنونه ناراحت میشه به کسی نگیم شوهرمم گفته از شوهر عمه ودومادمن غریبه تر بودم دیگه من هیشکیم دیگه  

گفته تو خودت باید هرروز بعد سر کار بری به خواهرت سر بزنی اون جانشین منه(انگار ملکس)

تا خبرارو بهت بدیم 

حالا چ رفتاری کنیم عقد بریم نریم بگیم ما نمیایم چجور رفتار کنیم 

یا عادیه اینکه بما نگنو حسابمون نکنن

خدایا شکرت 🙃

همین خواهر شوهرم اصلا خونه پیدا نمیشه همش ول اینور اونور سه ساله ازدواج کردیم شوهرش یبار نیومده خونمون 

بعد ما اولا میرفتیم الان نمیریم میگیم لابد شوهرش راضی نیست خودشو خونه داداشش عمش همه جا میبینیم

شوهرمن ۹ شب میاد ۴ صبح میره خودمونو بزور میبینه

خدایا شکرت 🙃

اصلا نباید گله میکردین 

احترام رو باید دودستی توسینی به ادم تقدیم کنن نه اینکه ادم به زور گلایه بخواد بگیره 

واقعا هیچ اهمیتی ندین 

مثل یه مهمون غریبه برین پذیرایی بشین کادو بدین برگردین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه به شما نگفتن ناراحتی داره

ولی به نظرم کینه نکنین برید عقد 

بازم نظر خودتون مهمه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اصلا نباید گله میکردین  احترام رو باید دودستی توسینی به ادم تقدیم کنن نه اینکه ادم به زور گلای ...

شوهرم بهش برخورده زنگ زده مگرنه برامن مهم نیست

خدایا شکرت 🙃
اینکه به شما نگفتن ناراحتی داره ولی به نظرم کینه نکنین برید عقد  بازم نظر خودتون مهمه

اره بنطرم باید برم چون فردا همشو میندازن گردن من میگن چش نداشت ببینه 

بدی خودشون یادشون میره

خدایا شکرت 🙃

من باشم باید دعوتم کنن بعدم خیلی معمولی میرم بدون دخالت تو هیچی میوه و شیرینیمو میخورم کادو میدم میام اصلا تو هیچی دخالت نمیکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

من باشم باید دعوتم کنن بعدم خیلی معمولی میرم بدون دخالت تو هیچی میوه و شیرینیمو میخورم کادو میدم میا ...

آره باید بشینیم یجا ی وقت جشنشون با وجود ما خراب نشه😕😕

خدایا شکرت 🙃
آره باید بشینیم یجا ی وقت جشنشون با وجود ما خراب نشه😕😕

برات مهم نباشن اگر صبر کنی ز غوره حلوا سازی واقعا بعضی وقتا به کار میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم