2777
2789
عنوان

درد و دل

75 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان دل .میخوام درد و دل کنم و شما راهکار بدین .من خودم شاغلم و درامد دارم.ی دختر 1 ساله دارم همسرم هم مرد خوب و خوش اخلاقیه. از نطر مردم من تو زندکیم چیزی کم ندارم.البته وضع مالی ما متوسطه ولی خب خیلی از اطرافیان این حرفو شنیدم .اما مشکلم اینه ک اصلا اعتماد بنفس ندارم خودمو خیلی دست کم میگیرم اصلا خودمو دوست ندارم .این عدم اعتمادبنفس باعث شده عصبی و بی حوصله بشم.برای چیزی ذوق ندارم .با این ک درامد دارم نمیتونم خرج کنم حتی دوست ندارم لباس برا خودم بخرم.تمرکز کافی ندارم ک یک کتابو تا آخر بخونم/کتاب روانشناسی / درصورتی ک قبلا عاشق کتاب بود.همش حس میکنم خونه و زندگیم خیلی سطح پایینه ولی حوصله رسیدگی و زیبا کردن خودم و خونم را ندارم .تنها امیدم دخترمه.

شنیدین میگن تشخیص مشکل 50 درصد مشکل را حل میکنه من الان نمیدونم واقعا چ دردمه خواهشا اگه راهکاری دارین دریغ نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقویت اعتماد بنفس…

شما همانطور که هستید بهترین هستید،نه کم و نه زیاد .
نیازی ندارید که به دیگران ثابت کنید چه کسی و چگونه هستید.
هر یک از ما برای خود شخصیتی منحصر به فرد داریم.
در این لحظه،شما همین چیزی هستید که هستید و همین بهترین است.
قدر خودتان را بدانید،خودتان را دوست بدارید
و احساس شادی و نشاط بکنید.
وقتی خودتان را دوست دارید،  دیگران را نیز دوست  خواهید داشت و با دوست داشتن خودتان و دیگران،  جهان  را زیباتر و بهتر می کنید.
 شما می توانید با عشق و  محبت،جهانی زیبا برای زیستن بسازید.

💟 

راههای افزایش اعتماد بنفس

1. از خودتان بپرسید: بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟
2. موسیقی نشاط ‌بخش گوش دهید.🎸
3. یک چیز جدید امتحان کنید.
4. برای انجام یک کار جدید نقشه بکشید و بعد آن را دنبال کنید.
5. از مدیتیشن استفاده کنید.🎧
6. ورزش کنید.🚴🏊🚣
7. با یک ترس روبه‌رو شوید.
8. چیزی نو خلق کنید.
9. تا زمانیکه اعتمادبه‌نفس پیدا نکرده‌اید وانمود کنید که دارید.
10. از محیطتان استفاده کنید.🏖
11. از قوه تخیلتان استفاده کنید.
12. از بدنتان استفاده کنید.🚵🏋
13. ذهنتان را از خاطرات مثبت پُر کنید.
14. به آینده  مثبت فکر کنید.
15. درک کنید که گذشته مساوی حال نیست.
16. با خودتان مهربان باشید.♥️
17. یاد بگیرید که ذهنتان چطور کار می‌کند.
18. مهارت‌های اجتماعیتان را تقویت کنید.
19. از طریق نیروی درون و انرژی که به شما میدهد یا با همان آرامش درون به بیرون نگاه کنید.🔋
20. اطرافیانتان را از افراد مثبت‌اندیش انتخاب کنید.
21. اطلاعات، تاثیرات و احساسات مثبت جذب کنید.
22. مثبت بیندیشید.🌺
23. خودتان را با خودتان مقایسه کنید، نه با دیگران.🙃
24. شکست را دوباره تعریف کنید.
-========================-
🌸 #مثبت_فکر_کنید 🌸

💟 

سلام . عزیزم به این فکر کن که یه فرشته کوچولویی داری تمام امید و تکیه گاهش تو هستی باید اینقد قوی باشی که خیالش به داشتنت راحت باشه ،اگه این حالت هات ادامه پیدا کنه افسردگی می گیری و دختر و شوهرت یه مادر و همسر افسرده نمیخوان . در ضمن خیلی ها آرزوی داشتن زندگی تو رو دارن پس قدر خودت و زندگیت رو بدون آدم تا وقتی نعمتی داره قدر نمیدونه . 

واسه اینکه حالت خوب شه برنامه ریزی کن . مثلا قربون صدقه دختر و شوهرت برو . کیک بپز مدام با خودت تکرار کن که بهترین زن دنیایی . بهترین ایده و دست پخت ها رو داری . پارک برین و رستوران برین سعی کن همیشه به بهانه های مختلف شادی کنی‌ . واسه دخملت طلا بخر . واسه خونه ات ظرف های خوشگل بخر . دکری بخر . خلاصه به خودت و زندگیت برس . این زندگی می دوش نیومده که با این کارا و حرف ها تلخش کنی . 

ان ساالله موفق باشی گلم . این رو یادت باشه خیلی ها در حسرت کار هستن . در حسرت شوهر هستن . در حسرت بچه هستن و در آخر در حسرت زندگی آروم.  پس شکر کن و به داشته هات فک کن .