2777
2789
عنوان

آی وی اف ها وارد شن

258 بازدید | 23 پست

سلام خانمهای عزیز کساییکه آی وی اف کردن بار چندم با موفقیت انجام شد؟ من بار اول خیلی امیدوار بودم وقتی نگرفت واقعا ناامید شدم 

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

منم دوبار کردم نشد.بستگی به مشکل داره هر بدنی فرق داره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول خداروشكر مثبت شدم و الان دوقلوهام ٦ ماهه شدن اميدوارم به زودي خوش خبر بياي و بچه هاي خوب ...

منم بخاطر مشکل شوهرم ivf کردم بار اول خدارو شکر مثبت شد ده روز دیگه دخترم دو ماهه میشه

من بار اول خداروشكر مثبت شدم و الان دوقلوهام ٦ ماهه شدن اميدوارم به زودي خوش خبر بياي و بچه هاي خوب ...

آخی عزیزم زنده باشن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2306847/انتقال-تجربه-براي-موفقيت-در-ivf-آي-وي-اف?postId=1 ...

لينكي كه فرستادم رو بخون خيلي كمكت ميكنه واسه قبل انتقال چه كارايي بكني و چيا بخوري

خدارو شكر صدهزار بار

من چند روز قبل از انتقالم یه اتفاق خیلی بد برام افتاد که دوهفته تمام استرس داشتم و بدمیخوابیدم اصلا آرامش نداشتم بنظرتون تاثیر داشته؟چون بخاطر مشکل شوهرم آی وی اف کردم خودم مشکلی ندارم دکترمم گفت جنینات عالی بودن انتقالتم خیلی خوب بود خیلی امیدوارم کرد الان خیلی تو ذوقم خورده 

البته دکترم گفت هزاران دلیل میتونه داشته باشه که نگیره

لينكي كه فرستادم رو بخون خيلي كمكت ميكنه واسه قبل انتقال چه كارايي بكني و چيا بخوري

اینکارهارو دکتر بهتون گفته بود یا از اینترنت مطلب پیدا کردین؟ برا گرم کردن رحم هستن اینکارا؟ مثلا نشاسته خوردن؟

من چند روز قبل از انتقالم یه اتفاق خیلی بد برام افتاد که دوهفته تمام استرس داشتم و بدمیخوابیدم ...

کلاً احتمال مثبت شدنش هر بار فقط ۴۰ درصد هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...