2777
2789
عنوان

حرکت جنین

93 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز از هفته چندم بارداری متوجه حرکات جنین شدید؟ بارداری چندم و اضافه وزن دارید یا نه؟ من هفته 15 هستم اضافه وزن هم دارم دیشب دو بار متوجه ضربه شدم فکر میکنید لگد دخترم بوده یا کار معده و روده؟

من هفته ۱۶ حس کردم ۱۸ واضح لگد میزد ۲۰ روشکمم دیده میشد حرکاتش اضافه وزن وچاقی داشتم هفته ۳۵ هستم ۵ کیلو اضاف کردم تاالان

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمن حاملس ۵ ماهه دخترش تکون نمیخوره تنبله 😂

آخی عزیززم ... خیلی موارد هست که تاثیر داره مثلا بارداری دوم یا سوم یا اضافه وزن باعث میشه مادر متوجه نشه منم بار آخر رفتم سونو داشت قشنگ دست و پا میزد ولی من چیزی حس نمی کردم

من هفته ۱۶ حس کردم ۱۸ واضح لگد میزد ۲۰ روشکمم دیده میشد حرکاتش اضافه وزن وچاقی داشتم هفته ۳۵ هستم ۵ ...

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی . پس احتمال اینکه نی نی منم دیشب لگد زده هست میخواستم شوهر جان رو بیدار کنم ترسیدم توهم زده باشم

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی . پس احتمال اینکه نی نی منم دیشب لگد زده هست میخواستم شوهر جان رو بیدا ...

دقیقا منم اینجوری شده بودم توحال خودم بودم شب بود دیدم یچی محکم زد به شکمم فک کردم توهم زدم ولی به شوهرم گفتم میگفت ن زوده فرداش دوباره تکرار شد شد روزی دو سه بار ک حس میکردم بعدش طولانی و محکم ترازقبل شد 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چقدر خوب وزنت رو کنترل کردی تا هفته 35 فقط 5 کیلو آفرین

اره همه چی میخورم و پرخوری نمیکنم چون این باور اشتباهه ک چون حاملم باید به اندازه دونفربخورم وزن بچمم تو هفته ۳۱ ک بودم ۱۸۰۰ بود ک عالیه 

اره همه چی میخورم و پرخوری نمیکنم چون این باور اشتباهه ک چون حاملم باید به اندازه دونفربخورم وزن بچم ...

خیلی خوبه من با اینکه اصلا زیاده روی و پرخوری نمی کنم حتی اشتهام به غذا و مخصوصا شیرینی رو کلا از دست دادم ولی تا الان 5 کیلو اضافه شدم حتی همسرم که همیشه بخاطر چاقیم غرغر میکرد الان همش میگه تو چرا هیچ چی درست نمی خوری. این هفته کلاس یوگا شروع کردم شاید یه کم رو متابولیسمم تاثیر بذاره . 

من ۱۶ هفته اولین تکونش رو خیلی ریز متوجه شدم از هفته ۱۸ به بعد بیشتر شد .سه ماهه اول ۴ کیلو کم کردم ...

خوشبحالت شما کلا ریزه میزه بودی الان اذیت نمیشی من از اضافه وزنش نمی ترسم اونو میشه کم کرد می ترسم بخاطر وزن زیاد فشارخون یا دیابت بارداری بگیرم

خوشبحالت شما کلا ریزه میزه بودی الان اذیت نمیشی من از اضافه وزنش نمی ترسم اونو میشه کم کرد می ترسم ب ...

اره الان هر چی بخوری به خودت اضاف میشه میگن فقط سه ماهه اخره که هر چی بخوری به وزن جنین اضاف میشه از قبلش زیاد مهم نیست .ولی نگران نباش من هر روز مربا میخوردم ولی خداروشکر قند نگرفتم همه چی بخور ولی به اندازه 

خدایا راضیم به رضای تو