2777
2789
هرکاری میکنه تا بهش توجه کنن :/

من موندم توی ایران دوتا طراح لباس درست درمون نیس  واس اینا مثل ادمیزاد طراحی کنه 

سلبریتی و بازیگرای خارجی و ببین چقد شیکن همه جا 

استریت استایل و فرش قرمز و فلان و فلان .چقد قشنگن ادم حض میکنه 

تازه ایده ام هس لباساشون واس مد سال بعد 

حالا اینا هرچی پاره پوره و دستمال اشپزخونس و میپوشن 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهام حمیدی و الناز شاکر دوست نیوشا ضیغمی و خیلی های دیگه رو من با این تیپ ندیدم 

آدم باید با اصالت لباس بپوشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خب عزيزم به اين تيپا ميگن أشخاص با استايل خاص كه ايشونم جز همون دسته ادماي خاص و داراي استايلن زيادم ...

ولی هر

خاصی که زیبا نیست.. نامتقارن بودن رو اینها کردن خاص.. اصلا ام به فرهنگ جامعه و شعور مخاطب احترام نمیذارن.. ما به اینها میگیم جوجه بازیگر😆

این دیگه شورشو در آورده

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
دهنت سرویس .....پیداشم نمیکنم که .....😅😅😂😂😂😅😅😅😅😅

دست منه 

نمیدمش🤪

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

اینستا اثبات کرد 80% مردم دنیا روانی و اوسکولن.

از این تعداد 60% شون تو ایرانن

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
ولی هر خاصی که زیبا نیست.. نامتقارن بودن رو اینها کردن خاص.. اصلا ام به فرهنگ جامعه و شعور مخاطب اح ...

قرارك نيست همگي از استايلش خوشش بياد  خاص بودنش به تك پسند بودنشه گلم در صورت محبوبيت همگاني اسمش ميشه مد و يا بقول معروف مد روز

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
با اعصاب و روح و روان من بازی نکن.........

📿📿📿📿📿

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه