2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه کوووچیک دارن بیان

233 بازدید | 23 پست

خانوما پسرم سه روزه رفته تو شیش ماه

دو روزه خیلیی گریه میکنه سرش گرم میشه فقط سرش بدنش سرده 

شبا خواب نداره بی حاله ولی علایمی از سرماخوردگی نداره میگن شاید دندون درمیاره ولی بلد نیست دندان گیر ببره دهنش از کجا بدونم دندونه یا نه 

چی میتونه باشه خیلی بی قراره

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

هویج خنک بده دستش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا همسن دختر منه

ببین لثه های پایینش کمی سفید شدن 

واینکه دوست داره فقط گاز بزنه 

عکس و اینطرف اونطرف میکنه یا دندون قروچه میکنه

اگه اینا باشه یعنی دهره دندون درمیاره

آهااااااااااای حسسود،از خدا نمیخوام کورت کنه گناه داری میخوام دوتا چشم اضافه بهت بده تا بیشتر دق کنی😝😝😝😝 ،

احتمالا مال دندونه نگاه کن ببین لثه ش ورم داره یا نه چون دندون درآوردن یه تب خفیف میده دختر من که دوروز دیگه شش ماهش تموم میشه هنوز خبری از دندون نیست تنبل خانوم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
تقریبا همسن دختر منه ببین لثه های پایینش کمی سفید شدن  واینکه دوست داره فقط گاز بزنه  ع ...

لثه

آهااااااااااای حسسود،از خدا نمیخوام کورت کنه گناه داری میخوام دوتا چشم اضافه بهت بده تا بیشتر دق کنی😝😝😝😝 ،

اگه آب دهنش مدام بره و لباسش خیس شه

و اینکه دستت رو بمال رو لثه هاش هم جلو پایین هم جلو بالا ورم داره و دقیقا شکل و اندازه یه دندون توی لثه ورم کرده و اینه یه ژل سر کننده که بزنی به لثه اگه آرو شد بدون حتما دنددونشه

سلام عزیزم ب احتمال زیاد مال دندون در آوردنه بچه منم تو شیش ماهگی دندون در آورد کم اشتها هم شد ولی هر بچه ای با بچه دیگه یه کم فرق داره واسه همین حتما ببر  متخصص تا مطمئن بشی چون تب هم خطر داره من خودم خیلی روش حساسم تا نبرم دکتر متخصص آروم نمیشم از دو روزگیش تحت نظر اونه خیلی بهش اعتماد دارم هرچی بوده پیش اون خوب شده چون پسر من چند تا مشکل جدی رو باهم داشت ولی تحت نظر اون بود کامل خوب شد ایشالا ک چیز خاصی نیست فقط ما مادرا خیلی نگرانیم 

پسرم دوست دارم 
ژل خوبه؟ دکتر گفت؟ طفلی دختر من چقدر عذاب کشید

ژل که بی حس میکنه گناه داره بچه این یه چیز طبیعیه دستت روبشور با انگشت بکش رو لثه ش که آروم بشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن