2777
2789

رمز پویا بانک ملی رو فعال کردم ولی دیروز رفتم داخل برنامه اش نوشته بود متوقف شده حذف کنید ودوباره نصب کنید اه اعصابمو خورد کرده دیگه حذف هم کردم نصب کردم نوشته باید باز بری عابربانک آخه مگه بیکارم هرلحظه برم عابربانک اینو فعال کنم؟؟شما چکارمیکنید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ستاره یک مربع شارج بگیر

یا مثل دوران گذشته برو کارت شارژ بخر😕

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

من از ١٠٠ مربع گرفتم همون رمز قبليو خاس

شما كه عقل كلي چرا اخه😁

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
اونم رمز دوم نمیخواد؟؟کلا باید رمز پویا داشته باشی وایییی دارم دیوونه میشم

من باهمون رمز دوم قدیمی شارج میخرم با ستاره یک مربع. 

رمز پویانگرفتم کلن

یااگ کارت بانکی دارین ک رمز دوم قدیمی داره و رمز پویاش نگرفتین ازهمون استفاده کنیت

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
من از ١٠٠ مربع گرفتم همون رمز قبليو خاس شما كه عقل كلي چرا اخه😁

رمز قبلیو زدم میگه برو رمز جدید بگیر!!! بابا هرکی اسممو میبینه همینو میگه دانشمنداهم میبینی مشکل براشون پیش میاد چه برسه به من😂