2777
2789
عنوان

خیانت در خواب

549 بازدید | 27 پست

خواب دیدم یه خانوم خوشگل تو ماشین 206 خاکستری نشسته و برگشته به من لبخند میزنه . یه گردنبند هم گردنشه . از گردذنبندهای گالری کیا . از اونا که زنجیرشون قیطانه . وسطش طلا ی زرد به شکل قلب . تو خواب متوجه شدم که شوهرم براش خریده . 

بعد همکارم با خنده به من گفت میدونی شوهرت با این در ارتباطه . یا شایدم گفت باهاش ازدواج کرده . درست یادم نیست . 

بعد برای اینکه من کم نیارم به همکارم گفتم منم با یکی تو رابطه ام . 

اما با حسرت نگاش کردم . زنه رو میگم . 

حالا جالب اینجاست که طلاهای من خیلی سنگینن تو خواب به خودم میگفتم حالا رضا چه عشقی میکنه با این زن . خرجش کمه . طلای سبک برداشته .   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خواب بود یا فیلم سینمایی؟  

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

در ادامه تو خواب دیدم که آش رشته پختم . خیلی غلیظ شده . 

صبح که بیدار شدم گفتم خدا به خیر کنه . آش رشته خوب نیست . 

هیچی هیچی دعوامون شد بعد از صبحانه . دعوای سختی که سابقه نداشته تا حالا . به همه چی گیر الکی داد دست آخر من عصبانی شدم . 

خلاصه خواب چرتی بود . اه . کل دیروزم هدر شد .