2777
2789

من دیشب با اینکه تلخک زده بودم دخترم طاقت نیاورد و خورد😕بنظرتون بازم ادامه بدم؟یا روش دیگه استفاده کنم؟ البته دخترم اصلا وابسته به شیر نیست دیگه..تو تمام روزم اصلا نمیاد براش فقط قبل از خوابش واسه آرامش خودش عادت کرده دهن بگیره بخوابه.. 

مشاوره پوست و مو رایگان🌹

چند وقتشه دخترتون؟

ببین وقتی بچه رو از شیر گرفتی و بهش اینو گفتی دیگه به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی دوباره بهش شیر نده

اینطوری خودش اذیت میشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با تلخک میدادم میخورد چسب زدم سرش گفتم اوخ شده دیگه نمیتونی بخوری 

منم یک ماهه تدریجی دارم میگیرم دقیقا منم همینطور از چسب استفاده کردم.. ولی یک ماه هر روز میزدم چون هر چند ساعت نگاش میکردببینه چسب روشه یا نه 😑😅😅😅😂😂 .. ولی دیگه الان ماه آخرشه گفتم بزار دیگه قطش کنم یک ماه دیگه دو سالش میشه.

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
چند وقتشه دخترتون؟ ببین وقتی بچه رو از شیر گرفتی و بهش اینو گفتی دیگه به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی د ...

یک سال و یازده ماهه... یک ماهی میشه شروع کردم تدریجی گرفتن.. ولی خوب دیگه گفتم دیگه کامل بگیرم .. خوب چیکار کنم بنظرتون؟؟ دیشب که تلخک رو خورد..😑

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
یک سال و یازده ماهه... یک ماهی میشه شروع کردم تدریجی گرفتن.. ولی خوب دیگه گفتم دیگه کامل بگیرم .. خو ...

از وقتی عصر بیدار شد مدام باهاش بازی های پر تحرک بکن

خانه بازی ببرش که حسابی بپر بپر کنه

شام هم چیزی که دوست داره رو بپز که خوب بخوره و سیر باشه

آب هم مرتب بده که تشنه نباشه

اینطوری راحت تر بدون شیر خوابش میبره

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
من یه تکه از موهام قیچی کردم باچسب به سرسینه ام زدم بهش گفتم ببین بد شده نگاه کرددیگه طرفش نیومد

وووییییی حتی تصورشم ترسناکه 😅😨

مشاوره پوست و مو رایگان🌹