2777
2789
عنوان

وای بهم زنگ زد

553 بازدید | 20 پست

تو تاپیکای قبلم گقتم ک رفت نامزد کرد ب خاطر اخلاقای من ک میگفتم‌نمیخوام ازدواج کنمو مخالفته  پدر مادرشو اینا ،بهم امشب ز زدم هی رد دادم هی اس داد قسمم داد ک ج بدم دوستام گفتن ج بده ج دادم تا گفتم بله زد زیر گریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت میخوام بهم بزنم گفت بیا باهم بزاریم بریم از این چرتو پرتا منم ی عالمه بهش چرتو پرت گفتم اولش بعد دیدم‌خیلی داره گریع میکنه‌ گفت تورو خدا فقط ب حرفام گوش کن میخوام دردای دلمو بهت بگم‌گفت من چیکار کنم گفت همش دختره چسبیده بهم ب خانوادم گفت نمیخوامش پیششم یا باهاش خوابیدم فقط تو جلو چشممی نفسش بهم میخوره حالم بد میشه 

امروز با اون بودع اومده دمه خونمون ب دختره ام گفته اومدم دنبال حساب نمیدونم فازش‌چیه دیوونع شده بود انگار گفتم بهت حسی ندارم فقط ب اسکل بودنت میخندم هم تو هم خانوادت گفتم اگه دوسش نداری چرا میخوای عقد کنی ک خودتو اونو بدبخت کنی من ک کلا از زندگیت رفتم‌ انقد اسکل نباش ک بخاطر مامان بابات بیشتر بدبخت بشی 

اسی!!!!!

یاده خودم افتادم ولی یکم تفاوت .بایه نفر چندماه بودم پسره خوبی بود همه جوره اما نه برای ازدواج با من واسه همین خانوادمو بهونه کردم که اوکی نیستن باازدواجمون درحالی که خانوادم حرفی نداشتن .پسره کلی گریه کرد جلوی من و جلوی مادرم گفت ازدواج نمیکنم من‌ چشم دنبال دخترت میمونه

لامصب به سال نکشید ازدواج کرد 🤣🤣🤣گول اشکو نخور 

پسر قضیش با دختر فرق داره میتونه بگه نه و زیره بار نره

دقیقا موافقم باهات مرد جماعت بویی از دوس داشتن نبرده

اره بابا 

یه دختر برای پسر حاضره دست از خانواده و پول بکشه و فقط  با پسره باشه در حالی که خانوادش پشتوانه زندگیشن 

اما یه پسر که میتونه تنهایی  زندگی و بچرخونه میگه خانوادم 😏