2777
2789
من همیشه عاشق ابی بودم و هستم و حتما سعی میکنم یکی  از این کنسرتای یکی دو سال آیندش برم منم ...

دقیقا.ایول...منم همین طور. اما راجع به قسمت اول حرفتون منم همیشه این افسوس رو دارم اما متاسفانه شرایطش رو فک نمیکنم هیچوقت داشته باشم که بتونم ببینمش و خیلیا مثل من هستن...و معتقدم برای یه خواننده مردمی و بقول شوهرم به ابی میگه مشتی ترین خواننده همینکه از راه دور با هنرش و صدای قوی و دوست داشتنیش تو دل میلیونها ایرانی جا داره خیلی باارزشه😍..ولی خیلی خوبه که بزودی میخواین ببینینش.خوش بگذره کنسرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ابی امشب مهمون سینا بود برهمین گفتم چه برنامه ای خوبی هم بود مهشید چقد خانومه

آهان راس میگین الان یادم اوند تبلیغشو تو اینستا دیده بودم...بله واقعا زوج خوشبختی ان. 

بعد از انقلاب کم ابی نداشتیم توی ایران. من خودم موزیسین هستم و با علم اینو میگم که هیچکدومشون به گرد ...

دقیقا همین طوره..قدرت صدا در عین زیبایی و کنترلی که در فراز و فرود صدای مردونش داره واقعا بینظیره.. انتخاب اشعار عالیه بجز سه چهار مورد ترانه ای که ابی به ناچار خونده بقیه ترانه هایی که خونده از لحاظ بار ادبی عالی ان.

دقیقا همین طوره..قدرت صدا در عین زیبایی و کنترلی که در فراز و فرود صدای مردونش داره واقعا بینظیره.. ...

دقیقاً درست میگین. ابی معدل کل کاراش عالیه. همهٔ خواننده ها تمام آهنگاشون نامبر وان نیست اما ابی اینقدر کار قشنگ داره که انتخاب بهترینش خیلی سخته. حالا یه سوال استارتر عزیز. ابی دوتا کار سینگل داد بیرون که خیلیا نشنیدن. یکیش که شاهکاره بنام حیلت رها کن و بعدیش مادربزرگ. شما این دوتا کارش رو شنیدین؟

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
جدی!؟؟نه نشنیدم.چه جالب

بله. "حیلت رها کن" رو که من میپرستم. "مادر بزرگ" هم خیلی قشنگه. لینکشون رو پیدا میکنم براتون میذارم

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود