2777
2789
عنوان

امشب عروسی بودم بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 105 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردم عموما  ظاهر قضیه رو می بینن

ولی اینکه  تو اون زندگی  چه خبره و آخر و عاقبت ش چی میشه   رو فقط خدا می دونه

گرچه ک انشاالله همه خوشبخت باشن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خیلی دلم گرفته که خیلیارو میبینم دور بر با پول حروم چه عشقو حالایی میکنن و هیچ اتفاق بدی هم تو زندگیشون نمیوفته اونوقت ما که هزار تومنم پول حرم تو زندگیمون نیومده اینقدر بدبختیم

عزیز،صوت های آرامش استاد شجاعی رو گوش کن ،تا آروم بشی،آدرسش تو امضام هست.

امروز ارامش ۵گوش دادم عالی بود

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

خدایی تهران پارس باکلاسه ولی اکثرا جوونا اونجا مکان دارن ببخشیدا ببخشیدا قصدم توهین ودبی ادبی نیست نکشینم ولی من خیلی دیدم همه اینطوری نیستن نکشیدم مرسی

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
امروز ارامش ۵گوش دادم عالی بود

شما هم شاگرد استاد هستید؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

منم هروقت میرم بالاشهر میگم خدایا 

اینا درامدشون مگه چقده اینجا میشینن باماهی۲۰میلیونم نمیشه اینجا نشست اخه ماهی چندصد میلیون مگه درامد دارن😐

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍