2777
2789
عنوان

iui

87 بازدید | 5 پست

دوستاي گلم كيا iui انجام دادن؟ با كدوم دكتر و بيمارستان؟ نتيجه چي شد؟ بعد از چه مدت ناباروردي تصميم به iui گرفتيد؟ مشكلتون چي بود كه بارداز نميشدين؟

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
من یه راست رفتم آی وی اف که خیر سرم حتما نتیجه بگیرم از یک سال بعد از اقدام تا حالا تقریبا بهترین بی ...

الان ivf انجام دادين؟ 

من يك سال اقدامم همسرم كم تحركي داره كه نازه هم متوجه شديم دكتر ٢ ماه ديگه هم زمان داده و گفته اگه نشد iui بايد انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ivf انجام دادين؟  من يك سال اقدامم همسرم كم تحركي داره كه نازه هم متوجه شديم دكتر ٢ ماه د ...

بله سه بار آی وی اف ناموفق که دکتر میگه اصلا نمیتونم دلیلی علمی برای عدم موفقیتش پیدا کنم

من یه راست رفتم آی وی اف که خیر سرم حتما نتیجه بگیرم از یک سال بعد از اقدام تا حالا تقریبا بهترین بی ...

عزيزم ايشالله كه باردار ميشي گلم 

شما مشكلتون چيه؟

[QUOTE=117525668]بله سه بار آی وی اف ناموفق که دکتر میگه اصلا نمیتونم دلیلی علمی برای عدم موفقیتش پیدا کنم[/QUOTE       ivf درد داره؟ دكتر من ميگه خيليا هستن بي دليل باردار نميشن خيليا هم مشكلشون واقعا حاده ولي طبيعي باردار ميشن