2777
2789
عنوان

ب شوهرم شک کردم بدجوری

482 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلی هپلیه ب زور و دعوا می فرستمش حموم یا ارایشگاه هفته ای یکبار می ره حتی برا مهنونی رفتن اصلاح نمی کنه دست و روشم ب زور می شوره اون وقت دیشب ساعت دوازده گفت می خوام برم حموم همون موقع تعجب کردم چون روز روزش حموم نمی ره می گه سرما می خورم بعدم گفت فردا می خوتم برم دنبال ی کاری صبح من بت لگدم شده بیدار کن بیدار شد دو لقمه نون خورد بهترین تیپش زد و رفت شبم الان اومده دیدم اصلاح کرده موهاشم سشوار و تافت زده 

تعداد رای : 31
نظرسنجی
هست
14
45%
نیست
5
16%
شاید
9
29%
گوشی چک کنم
3
9%
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دختر واقعا مشکوک میزنه🤔

می خوام گوشیش چک کنم البته دو سال پیش مچش گرفتم مار خورده افعی شده

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
من باشم برگشت خونه ازش توصیحات کامل میخوام

الان برگشته فک کردی گردن می گیره خدام بیاد پایین با سند مدرک نمی تونه گردن این کاری بذاره بهش گفتم کی موهات اصلاح کردی ج نداد دو سه بار پرسیدم گفت مگه فرقی می کنه گفتم اخه صبح که گفتی قرار بری دنبال جنس دیرت بود الانم که گفتی موندی ترافیک خسته بودی کی وقت کردی بری

الان برگشته فک کردی گردن می گیره خدام بیاد پایین با سند مدرک نمی تونه گردن این کاری بذاره بهش گفتم ک ...

من باشم میگم یا توضیح میدی یا میرم پشت سرمم نیگا نمیکنم ، من تو این چیزا مث مردها هستم به همه هم ثابت کردم

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
خوشبحالت رو شوهر من جواب نمیده البته خودمم جربزه شو ندارم واقعا بزنم به سیم اخر

من ۷ ساله یه بارم قهر نکردم برم خونه ی بابام با همه مشکلات ساختمو حلشون کردیم ولی بهش گفتم کوچکترین چیزی ببینم دودمانتو به باد میدم حتی بترس بلایی سرت بیارم، چون خودم واقعا پاک و بی ریام 

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
من ۷ ساله یه بارم قهر نکردم برم خونه ی بابام با همه مشکلات ساختمو حلشون کردیم ولی بهش گفتم کوچکترین ...

افرین بهت که زرنگ بودی و سیاست داشتی از اول کاش یکی بود منم درست نصیحت میکرد که انقد خودمو کم ارزش نکنم