2777
2789
عنوان

حس میکنم کلاهمونو برداشتن🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 55 پست
اون یارو وکالت نامه رو نشونتون داد؟  نبایستی کل مبلغ و میدادن یا حالا که کل مبلغ رو گرفت یه چ ...

شوهرم دیده آره 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمیدونم ولی سرماشین خریدن یک پدری ازما دراوردن که نگو بعد 4سال سند به نام شد یادش میافتم عصبی ...

وااا چرا سند نمیزده؟؟؟  شکایت کردین؟؟ 

ای وای امیدوارم درست بشه ما یکساله با همچین مشکلی مواجه شدیم اخرشم هیچی به هیچی پلاک ماشین قفله حتی کارت سو ختم نداره میخوایم نگهش داریم آخرین رای دادگاه که اومد اگه بازم به نفعمون نبود آتیش بزنیم ماشینو

ای وای امیدوارم درست بشه ما یکساله با همچین مشکلی مواجه شدیم اخرشم هیچی به هیچی پلاک ماشین قفله حتی ...

کارت سوخت و تموم مدارک داره ماشین دستمونه!! 

شما مشکلتون چی بود؟؟؟  قولنامه داشتین؟؟ 

کپیشو باید میگرفتین  حالا چند روز صبر کن حالا جواب میده نگران نباش فوقشم میرین از طریق دادگاه ...

عههههه 😔

دادگاه چطوری سند میده خیلی دوندگی داره؟؟؟ 

کارت سوخت و تموم مدارک داره ماشین دستمونه!!  شما مشکلتون چی بود؟؟؟  قولنامه داشتین؟؟  ...

ما قولنامه داشتیم همه مدارکم داشتیم ولی کسی که سند به نامش بوده چک داشته ماشین الان توقیف طلبکار اونه

ما قولنامه داشتیم همه مدارکم داشتیم ولی کسی که سند به نامش بوده چک داشته ماشین الان توقیف طلبکار اون ...

اوه اوه چ دردسری 😫😫