2777
2789

بنظرتون ماما همراه خوبه یانه ؟بگیرم یا نگیرم؟

باتجربه ها خواهشا جواب بدید

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

بگیر من نتونستم بگیرم خیلی احساس بی کسی میکردم پرستاره هم باهام بد رفتاری میکرد فقط گریم میومد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفته بودم کاری نکرد بقیه کارخودشونو میکردن اذیت میکردن این فقط تو دستگاها نظارت میکرد

پس به نظر شما خوب نیست؟؟

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
بگیر من نتونستم بگیرم خیلی احساس بی کسی میکردم پرستاره هم باهام بد رفتاری میکرد فقط گریم میومد

منم خودم سر همین شک دارم از تنهایی تو اون لحظه واهمه دارم