2777
2789

از لحظه ثبت نام چن وقت طول كشيد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه هفته بعد تازه امتحان آیین نامه رو میدم تا ببینیم مابقی چی پیش میاد شوهرم میگه اصلا استرس نداشته باش ۱۰بارم رد شی مهم نیست راحت باش

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
چیزی خاصی نمیپرسه افسر عزیزم .. پارک دوبل .. دور دو فرمون .. دنده عقب .. رعایت جاهایی که نباید پارک ...

مربیه من خییییییییییلی بد بود خییییلی افتضاح همش غر میزد همش ایراد همش بدخلقی خیلی ناراضی ام کلاسام تموم شده من هنوز گیرم هیچی متوجه نشدم وقتی ثبت نام کردم نمیدونستم کلاچ چیه و کجاست بعد اون از جلسه اول ازم انتظار داشت حرفه ای و بی ایراد برونم

منم تازه میخوام برم ثبت نام هزینه اش چقدرهه؟؟ سخته خیلی؟؟ میشه یکم بگی در موردش؟؟؟

کل هزینه های ثبت نام اعم از ریز و درشتش ۱۲۰۰ شد برام شاید یکی دو جلسه اضافه بردارم که اونام هزینه داره اگه رد بشی ام که طبق معمول باید هزینه کنی

منم تازه میخوام برم ثبت نام هزینه اش چقدرهه؟؟ سخته خیلی؟؟ میشه یکم بگی در موردش؟؟؟

ن عزیزم اصلا سخت نیست برامن 1تومن افتاد کل هزینه هاش ...ثبت نام میکنی ی هفته میری کلاس ایین نامه و 12 جلسه میری رانندگی بعد معرفی میشی بری امتحان ایین نامه وقتی قبول شدی میری امتحان شهر

کل هزینه های ثبت نام اعم از ریز و درشتش ۱۲۰۰ شد برام شاید یکی دو جلسه اضافه بردارم که اونام هزینه دا ...

ممنون عزیزم که جواب دادی، خیلی سخت میگیرن چه حوریاست ،من با چادر پشت فرمون میتونم ؟؟؟

چند جلسه با یه آقا برو تمرین حتما .. مربیای خانوم خیلی خوبن ها ولی جسارت ندارن تووو آموزش و فقط مسیر ...

مسیرای شلوغم میبرد ولی انقدر غر میزد که من واقعا کم مونده بود اشکم دربیاد بغض خفم میکرد

شوهدم میگف نه خب هر چی سخت گیر تر باشه بهتره ب جزئیات دقت میکنه بهتر یاد میگیری سر سخت تر پیگیر میشی ولی کلا مربیه خیلی مضخرف بود اصلا اجازه رانندگی ب منو نمیداد همش فرمونو از دستم میکشید خیلی هولم میکرد صحنه داخل ماشین طوری بود ک انگار ما داریم هر دیقه تصادف جدی میکنیمو مربی جلو این تصادفو میگیره در واقع خبری از تصادف نبود عکس العمل مربی اینطوری بود هی هولم میکرد یهو ترمز میگرفت فرمونو میکشید تذکرای بی ربط و با ربط میداد تا میدید کم مونده چراغ قرمز شه میگفت گاز بده گاز بده گاز بده برو مگه با تو نیستم زود باش الان چراغ قرمز میشه.حرفای زننده ای میزد حالمو بهم زد یعنی از هر چی ماشین و رانندگیه متنفر شدم خیلی خردم میکرد تازه هی اواخر میگف اگه کلاس اضافی میخوای زودتر بگو بهم پشت بند همین کلاسا بردار بعدا دیگه نمیشه هر وقت دلت خاست بیای بگی من کلاس اضافی میخوام