2777
2789

عزیزم فکر نکن خودکشی کنی وضعت خوب میشه تازه اول بدبختیاس

بچه هات درد بی مادری میکشن خودتم اونور فقط عذاب داری

منصرف شو لطفا

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بچه هات نکن. 😔😔😔 میدونم حتما الان تو شرایط خیلی بدی هستی که این کار به ذهنت خطور کرده. ولی ...

خیلی واسم سخته بخاطر یه اشتباهی که درگذشته انجام دادم هرچندوقت یکبار شوهرم زندگی را زهرم میکنه

ای رفته از دست هرکجا باشم غمت هست.
خیلی واسم سخته بخاطر یه اشتباهی که درگذشته انجام دادم هرچندوقت یکبار شوهرم زندگی را زهرم میکنه

اگه اشکالی نداره میگی سر چه موضوعی؟  

قوی باش. هر چی بیشتر ضعف نشون بدی اون بدتر میشه. 

پس قوی باش.

اگه اشکالی نداره میگی سر چه موضوعی؟   قوی باش. هر چی بیشتر ضعف نشون بدی اون بدتر میشه.  ...

من توی دوران مجردی بایه پسر دوست بودم که قول ازدواج داده بود.خودم به شوهرم گفتم ولی فکرمیکنه من بهش دروغ میگم و فقط این یه نفر نبوده و رابطه بیشتر از پیامک بوده.هرچی هم قسم میخورم گوش نمیده

ای رفته از دست هرکجا باشم غمت هست.