2777
2789

داستان زندگیم خیلی طولانیه سنتی ازدواج کردیم اون موقع نمیدونستم همسرم آنقدر عاشق و وابسته خانوادشه که همه خوشی هاشو با اونا میخاد. برای منم کم نذاشته ولی خیلی سخته که ببینی اولویت اولش تو همه چی خانوادش باشه و تو حاشیه باشی. من با خانواده همسرم تو یه ساختمونم .انقدر بی رحم و بی فرهنگن که بلا نموند سر من بیارن .زندگیم تا مرز نابودی رفت با این حال سعی کزدم بهشون احترام بزارم باز بی محلی بی ادبی الان نمیخام ببینمشون نمیخام باهاشون رابطه داشته باشم .همسرم سر این مسعله ناراحت سر این مشکل هی دعوا هی مصیبت .دیگه خسته شدم .همسرم عصبی هم هست مرد خوبیه هیچ عیب دیگه نداره و دوسش دارم ولی خسته شدم میخام بدمش به خاندادش خودمم برم پی زندگیم .یه شغل معمولی دارم که همه حقوقم پای بیمه میره میتونم زندگیمو بسازم ولی از شکستن میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور احساس شادی میکنی اونجور زندگی کن.

قبلش همه ی زورتو بزن برا زندگیت که وقتی ترکش میکنی یه سر سوزن شک نداشته باشی.

به خودت بگی نهایت تلاشمو کردم پس ناراحت نمیشم 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
جدا نشو ولی دیگه خودتو بهش محتاج و مشتاق نشون نده زندگی خودتو بکن بزار بفهمه تو بدون اون هیچی کم ندا ...

همین کارم کردم انگار نمیفهمه بابا علنا خانوادش دارن بهم بی حرمتی میکنن

همین کارم کردم انگار نمیفهمه بابا علنا خانوادش دارن بهم بی حرمتی میکنن

با خانوادش قطع ارتباط کن یا ارتباطتو بسیار محدود کن دیگه هیچ توقعی از شوهرت نداشته باش خودش این تغییراتتو ببینه میاد سمتت

شوهر منم عصبیه بچه ها 

یکیتون به من بگه چیکارش کنم خودمم یه مدلیم یکی بگه ۴تا میگم داد بزنه جیغ میزنم.

گفتم احترام بزار بزارم نزاری نمیزارم.

ولی همیشه اون شرو میکنه.

حیا حرمت نمونده دیگه بینمون بچم داریم بدبختی☹😭

تظاهر میکنم به زندگی کردن